(۲۶ فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شاید اصلا اشتباه اومدم کامپیوتر. شاید اشتباه برنامه نویس شدم (البته الان که دیگه گذاشتم کنار). چه کاریه آدم صبح تا شب پشت سیستم باشه. کار پشت کامپیوتر، تفریح پشت کامپیوتر، ارتباطات پشت کامپیوتر، بعضا حتی غذا هم پشت کامپیوتر! آدم میره بیرون، تو خیابون، تو بازار، با چهار نفر حرف میزنه، شوخی می کنه، چونه میزنه، اختلاط می کنه، حس زنده بودن بهش دست میده.
همینکه بعد از این همه سختی که کشیدی میگی "شاید" به نظر من نشون میده اشتباه نیومدی !
من خودم خیلی برنامه نویسی دوست دارم و به نظرم اگه جای درست کار کنی شرایط و حقوقش هم خوبه (یادمه گفتی که تهران نمیتونی بیای و توی شهرستان کار خوب نیست) جای درست کار کنی که برای کارت ارزش قائل بشن حتی از حالت کدنویسی انفرادی هم بیشتر مزه میده و بیشتر دوست داری سمت یادگیری بری. ولی متاسفانه تعداد شرکت هایی که اینطور باشن خیلی کمن. ولی با فرض اینکه همه ی اینها هم خوب باشه حس میکنم ذهنم نمیکشه که ۱۰ سال دیگه برنامه نویسی کنم
ذهن به شدت خسته میشه مخصوصا اینکه به صورت کار انجام بدی نه تفریح . ولی اگه چند سال دیگه بخوام سمت شغلی برم قطعا تو همین زمینه است و فقط کدنویسی نمیکنم دیگه
اگه شما کار خوب و بی دردسر با حقوق خوب پیدا کردی به ما هم بگو بگردیم پیدا کنیم