(۱۴ فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۵۵ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: نمیدونم والا؛ یه فروشگاه زنجیره المانی ب اسم ALDI بغل دستمه مال اونه. این عقب مونده ها توی شهرشون نونوایی که ندارن :| مجبورم از اینا بخورم
آقا یسری چیزا خداوکیلی از ایران ارزون تره. حالا نمیدونم برنجش چیه ولی کیلویی ۱ یورو افتاد. آبمیوه و کنسرو که از ایرون ارزونتره بنظرم. (ینی به ریال که برگردونی قیمتو از ایران ارزونتر میافته).
پ.ن۱:شام و نهار ساده چیا داریم؟؟ هلپ می پلیز.
نونوایی حداقل ۱۰ تا داره، هم نون میفروشن هم نون شیرینی مانند، ولی نون باگت مدل ایرانی در کل سخت پیدا کنی. از همین ALDI ولی نون همبرگر میتونی پیدا کنی که باز بیشتر به مال ایران شبیهتر هست مزش. باید دنبال مغازه ترکها یا عربها باشی، نون لواش اینا میتونی پیدا کنی و الا خودشون یه سری نون گرد کوچیک دارند که هم یه مقدار خام هست و باید داخل فر یا ماهیتابه بذاری، و هم گرون هست. در کل از ایرانیهای اونجا باید سوال بپرسی که هر چی توو کجا پیدا میشه.
قیمتها نسبت به درآمد ارزون هست ولی از ایران ارزونتر نیست. اون برنج ۲ یورویی، برنج هند هست که ایران هم به اون قیمت هست. برنج درست حسابی بخوای بگیری باسمتی بستههای یه کیلویی داره که ۲/۵ یورو هست. کنسرو تن ماهیی هم ۱ یورو تا ۳ داره که اون ۱ یوروئیها بوی ماهی میده، اون ۲/۵ ها خوب هست که به پول ایران میشه ۱۵ تومن! مارکش یادم رفته ولی ALDI داره و بستهبندیش هم شیک هست. آبمیوههای ارزونش بدمزه هست و خیلی غیرطبیعی هست، یه چیزی بگیر که معقول باشه.
شام و ناهار ساده باعث میشه همین اولش ضعف کنی. من جات بودم یکی دو هفتهی اول میرفتم رستورانهای عربها یا مخصوصا ترکها که غذاهاشون به مذاقمون بیشتر سازگاره تا همه چی دستم بیاد. ولی میتونی چرخکرده با سیبزمینی درست کنی مثلا، کاری نداره، کنارش ولی سالاد آماده اینا بخر از مغازه. ماکارونی رو میتونی سریع با تنماهی هم درست کنی، من بدم نمیاد! یه سری سس (مایه) ماکارونی آماده هم دارند که شبیه رب هست. راستی واسه همین رب و آبلیمو اینا باید بری مغازه ترکها، اروپاییها ترش زیاد نمیخورن، رب رو توو بستههای شبیه خمیردندون یه ذره دارند که به درد هم نمیخوره.
در کل من وقتی اونورا بودم خیلی خیلی سرم شلوغ بود (۱۴ ساعت کار در روز) و دو ساعت بیشتر فرصت غذا درست کردن نداشتم، ولی همین وقتم رو هم چرخکرده و مرغ و برنج (با تن ماهی، یا استانبولی) و ماکارونی بیشتر درست میکردم. فیلمه مرغ و ذرت و قارچ و فلفل دلمهای کار نیم ساعت هست. البته به جز قیمه و قرمه تقریبا همه چی بلد بودم و گاها خورشت لوبیا و حتی آبگوشت هم درست میکردم ولی الان زود هست براش.
آها راستی حتما و حتما یه کتهپز بخر که خیالت از همه چی راحت بشه. اون برنج باسماتیها که کیلویی ۲/۵ یورو هست (که حداقل ۵ بار میتونی استفاده کنی) ۲۰ دقیقهای توو کتهپز میپزه. من خورشت رو زیاد درست میکردم و وقتی میرسیدم خونه قبل از هر چی برنج رو میذاشتم و تا لباس عوض کنم و دست و صورتم رو بشورم، میپخت برنجش. کیفیتش تقریبا به قیمتش ربطی نداره، من یه چی مثل این داشتم که عالی بود:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
آها راستی دقت کرده باشی کلی پیتزای منجمد با قیمت خیلی خوب دارند. اگه حلال میخوری که پیتزای تن ماهی و مارگاریتا و اینا دارند، اگه نه هم که یه سری هست فکر کنم چرخ کرده رووش داره (بقیهش همهش خوک هست و عمرا پیتزای مثلا گوشت گاو پیدا کنی). اینا رو کمتر از یه ربع بذاری توو فر اوکی میشه و کارت رو راه میندازه. سوسیس تخم مرغ و ... هم کارت رو راه میندازه.
دیگه فعلا همین تجربهها توو ذهنمه که عجلهای نوشتم. احتمالا مغازه و رستوران ایرانی هم پیدا کنی (سرچ کردم بود چنتا) که چه بهتره (البته هر چیزی که از سایر مغازهها پیدا میکنی رو از همونا بخر، چون ممکن هست یه ذره گرون بدن اینا، ولی واسه رب و خیارشور و نون و چایی و ... مجبوری به همینجا رجوع کنی).
(۱۴ فروردین ۱۳۹۷ ۱۰:۲۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: شما پس سوسول تشریف دارید
:|
هر کسی به اندازه نیازش میخوره دیگه