زمان کنونی: ۲۹ آبان ۱۴۰۳, ۰۹:۰۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۴۱۵۸۱
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۱۲:۴۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۳ ق.ظ، توسط MarkLand.)
(۱۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط:  چه می کنه !؟
هزارتا هزارتا داره میره بالا!! خوش به حال اونایی که همون اول اولش خریدن

think positive
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۴۱۵۸۲
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۱۲:۴۴ ق.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۱۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط:  
(18 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:  چه میکنه این بیت کوین!!!!!!

چه می کنه !؟

پی نوشت : بچه ها آواتارم خوبه یا عوضش کنم ؟
به لحن جدی و خاص نویسنده اش نمیاد

همه در حسرت یک پروازند؛
من به پرواز نمی اندیشم؛
به تو می اندیشم؛
تو که زیباتر از اندیشه یک پروازی..
 سپاس‌گزاری شده توسط: moslem73421
ارسال: #۴۱۵۸۳
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۱۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط:  پی نوشت : بچه ها آواتارم خوبه یا عوضش کنم ؟
خیام، من منظوری نداشتما. اون صحبتم فقط شوخی بود. اتفاقا خیلی م خوبه Blush
 سپاس‌گزاری شده توسط: khayyam
ارسال: #۴۱۵۸۴
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۰۱:۰۶ ق.ظ
امام صادق علیه السلام :
هیچ کس نیست که تکبّر ورزد، مگر بر اثر خوارى و حقارتى است که در خود مى بیند.
الکافى

think positive
 سپاس‌گزاری شده توسط: sss , WILL , blackhalo1989 , RASPINA , salam5 , ezra , SepidehP , ele
ارسال: #۴۱۵۸۵
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۰۱:۱۵ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۰۸ ق.ظ، توسط moslem73421.)
.....
 سپاس‌گزاری شده توسط: MarkLand
ارسال: #۴۱۵۸۶
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۱۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:  چه میکنه این بیت کوین!!!!!!
کلیپ بیت کوئین رو دیدی؟ ملکه بیت ها Big Grin

راهی به انتها هست؟
 سپاس‌گزاری شده توسط: MarkLand
ارسال: #۴۱۵۸۷
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۰۱:۲۲ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۰۷ ق.ظ، توسط moslem73421.)
.....
 سپاس‌گزاری شده توسط: diligent
ارسال: #۴۱۵۸۸
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۱۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۶ ق.ظ)Behnam‌ نوشته شده توسط:  هممم :-؟ خود همینم قدیمیه. حالا خوبه چند نفر پیدا شدند اسم کاملم رو نمیدونستند و این عکس رو ندیده بودند، چون قبلا توو همین مانشت دست به دست شده و مورد بحث و بررسی قرار گرفته :'))) کما اینکه امروزم آمار رفتن به اسکالرم جهش داشته Big Grin این وسط برادری هم لینک وبسایتم رو توو تلگرام به یکی دیگه فرستاده Confused خلاصه یه ذره بلند نفس بکشید من متوجه میشم Cool
کاربر بهنام از وقتی به ترامپ از نظر مکانی نزدیک شدی، عملیات تخطی از پرایوسی ت خیلی ترسناک تر شده ها. کم مونده بگی طرف زمانی که پیجو لود کرده آدامس هم میجویده Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: pioneer01 , sss , SepidehP
ارسال: #۴۱۵۸۹
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۰۱:۴۳ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۳ ق.ظ، توسط MarkLand.)
(۱۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۹ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط:  کلیپ بیت کوئین رو دیدی؟ ملکه بیت ها Big Grin
بیت کوئین! Big Grin نه سرچ کنم ببینم چیه اسمش که اشناست Big Grin

(۱۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۵ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط:  شما چندتا سکه دارید ؟
هییی Smile

think positive
 سپاس‌گزاری شده توسط: moslem73421
ارسال: #۴۱۵۹۰
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۰۵:۲۵ ق.ظ
(۱۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۸ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط:  
(18 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۶ ق.ظ)Behnam‌ نوشته شده توسط:  هممم :-؟ خود همینم قدیمیه. حالا خوبه چند نفر پیدا شدند اسم کاملم رو نمیدونستند و این عکس رو ندیده بودند، چون قبلا توو همین مانشت دست به دست شده و مورد بحث و بررسی قرار گرفته :'))) کما اینکه امروزم آمار رفتن به اسکالرم جهش داشته Big Grin این وسط برادری هم لینک وبسایتم رو توو تلگرام به یکی دیگه فرستاده Confused خلاصه یه ذره بلند نفس بکشید من متوجه میشم Cool
کاربر بهنام از وقتی به ترامپ از نظر مکانی نزدیک شدی، عملیات تخطی از پرایوسی ت خیلی ترسناک تر شده ها. کم مونده بگی طرف زمانی که پیجو لود کرده آدامس هم میجویده Big Grin
"از نظر مکانی" و "تخطی از پرایوسی" رو خوب گفتی :دی
 سپاس‌گزاری شده توسط: crevice
ارسال: #۴۱۵۹۱
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۱۰:۳۶ ق.ظ
(۱۸ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۶ ق.ظ)Behnam‌ نوشته شده توسط:  هممم :-؟ خود همینم قدیمیه. حالا خوبه چند نفر پیدا شدند اسم کاملم رو نمیدونستند و این عکس رو ندیده بودند، چون قبلا توو همین مانشت دست به دست شده و مورد بحث و بررسی قرار گرفته :'))) کما اینکه امروزم آمار رفتن به اسکالرم جهش داشته Big Grin این وسط برادری هم لینک وبسایتم رو توو تلگرام به یکی دیگه فرستاده Confused خلاصه یه ذره بلند نفس بکشید من متوجه میشم Cool

خواهر برادرشم مشخص میشه؟! Smile
 سپاس‌گزاری شده توسط: sss
ارسال: #۴۱۵۹۲
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط:  آقا این موضوع روی اعصاب منه , من که امسال روزانه قبول شدم بالاخره میتونم سال بعدم کنکور شرکت کنم یا نه ؟ هرکی ی جوابی میده و به سازمان سنجشم اعتباری نیست ی بار میبینی زنگ زدی و آبدارچیش بود گفت میتونی و بعد نتونستی ( مثل جواب هایی که در رابطه با کنکور پارسال به دوستان داده بودن ) .
[تصویر:  447900_dybp_capture1111111111111.jpg]

تو قسمت اول این عکس گفته "دوره روزانه" ولی توی قسمت دوم گفته همه اونایی که روزانه قبول شدن دیگه نمیتونن شرکت کنن . از یکی از اساتید کنکور هم که پرسیدم گفت میتونی ولی نمیتونی روزانه بزنی . از آموزش دانشگاه هم پرسیدم دو جواب متفاوت شنیدم
امروز رفتم سازمان سنجش , از افرادی که اونجا برای پاسخ گویی بودن کسی جواب سوال رو نمیدونست و آخرش فرستادنم پیش ی نفر که مثلا میدونه . رفتم پیشش میگه نه نمیتونی میگم آخه فلان جای دفترچه گفته که اینجوری و اونجوری . ی ذره فکر کرد بعد ی شماره داد گفت زنگ بزن ایشون بپرس دقیف میدونه Angry میگم اگه من نمیپرسیدم که میرفتم چرا الکی جواب میدید آخه Angry میگه حالا که پرسیدی Undecided
زنگ زدم به شماره که دادن و جواب رو با جزئیات گرفتم و فهمیدم که میشه . یعنی اگه کسی روزانه قبول شده باشه میتونه کنکور ارشد بده و تمام دوره ها به جز روزانه رو در صورت قبولی ثبت نام کنه

راهی به انتها هست؟
 سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA
ارسال: #۴۱۵۹۳
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۰۸:۳۱ ب.ظ
امیدوارم مجبور نشم شب یلدا خوابگاه باشم Confused

"یارب نظر تو برنگردد"
 سپاس‌گزاری شده توسط: MarkLand , RASPINA , sss
ارسال: #۴۱۵۹۴
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۰۸:۳۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۸:۳۶ ب.ظ، توسط blackhalo1989.)
حالا مادرید! یعنی حالا مادرید! Big Grin

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: salam5 , pioneer01
ارسال: #۴۱۵۹۵
۱۸ آذر ۱۳۹۶, ۰۸:۴۱ ب.ظ
امروز روز خوبی نبود یه خرید اینترنتی گرون داشتم که قرار بود امروز به دستم برسه ولی نرسیده و استرس گرفتم :/و مجبور شدم بخاطر همین خرید قرارم با استادمو لغو کنم :|
امروز یکی از بدترین اتفاقا که میتونست برام بیفته،اتفاق افتاد و میترسم که ترسی که همیشه همراهم بود سرم بیاد

+هیییی خداااااا

پناه می آورم به تو...
بعد از هرباران،بعد از هر زخم ،قبل از هراتفاق ،بعد از هر حادثه
و بگو جز تو چه کسی می تواند مرهم باشد بردلم ...

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۲۶۴ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۳۹,۴۲۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۲۹۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۶,۶۷۸ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۳۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۲۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۴۰ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۱۱ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۵۷۴ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۰۷ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close