(۱۶ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: آقا این موضوع روی اعصاب منه , من که امسال روزانه قبول شدم بالاخره میتونم سال بعدم کنکور شرکت کنم یا نه ؟ هرکی ی جوابی میده و به سازمان سنجشم اعتباری نیست ی بار میبینی زنگ زدی و آبدارچیش بود گفت میتونی و بعد نتونستی ( مثل جواب هایی که در رابطه با کنکور پارسال به دوستان داده بودن ) .
تو قسمت اول این عکس گفته "دوره روزانه" ولی توی قسمت دوم گفته همه اونایی که روزانه قبول شدن دیگه نمیتونن شرکت کنن . از یکی از اساتید کنکور هم که پرسیدم گفت میتونی ولی نمیتونی روزانه بزنی . از آموزش دانشگاه هم پرسیدم دو جواب متفاوت شنیدم
امروز رفتم سازمان سنجش , از افرادی که اونجا برای پاسخ گویی بودن کسی جواب سوال رو نمیدونست و آخرش فرستادنم پیش ی نفر که مثلا میدونه . رفتم پیشش میگه نه نمیتونی میگم آخه فلان جای دفترچه گفته که اینجوری و اونجوری . ی ذره فکر کرد بعد ی شماره داد گفت زنگ بزن ایشون بپرس دقیف میدونه
میگم اگه من نمیپرسیدم که میرفتم چرا الکی جواب میدید آخه
میگه حالا که پرسیدی
زنگ زدم به شماره که دادن و جواب رو با جزئیات گرفتم و فهمیدم که میشه . یعنی اگه کسی روزانه قبول شده باشه میتونه کنکور ارشد بده و تمام دوره ها به جز روزانه رو در صورت قبولی ثبت نام کنه