زمان کنونی: ۲۹ آبان ۱۴۰۳, ۰۳:۱۴ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۴۱۳۵۶
۱۱ آذر ۱۳۹۶, ۱۱:۲۲ ب.ظ
روح دهقان فداکار شاد.
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: αɾια , khayyam , sss , blackhalo1989 , RASPINA , The BesT , SepidehP , big cloud , ele
ارسال: #۴۱۳۵۷
۱۱ آذر ۱۳۹۶, ۱۱:۳۴ ب.ظ
معنی reticent چی میشه؟

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۴۱۳۵۸
۱۱ آذر ۱۳۹۶, ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۱۱ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  یه نگاهی به MBA بنداز. منظورم ارشد MBA‌ هستا نه این دوره های مسخره ای که موسسات میذارن.
والا توی شرکت ما همه MBA شریف هستن، منتهی آنچنان که فکر میکنید MBA بازی نمیکننا : ))
 سپاس‌گزاری شده توسط: blackhalo1989
ارسال: #۴۱۳۵۹
۱۱ آذر ۱۳۹۶, ۱۱:۳۹ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۱۱ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۴ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:  معنی reticent چی میشه؟

سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA
ارسال: #۴۱۳۶۰
۱۲ آذر ۱۳۹۶, ۱۲:۰۶ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۸ ق.ظ، توسط SepidehP.)
چرا وقتی یه نفر مث خودشون رفتار میکنه ناراحت می شن؟!

وقتی درباره تو حرف می زنم
صورتم را
دوست دارم...
 سپاس‌گزاری شده توسط: gogooli , ele
ارسال: #۴۱۳۶۱
۱۲ آذر ۱۳۹۶, ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۱۱ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:  قبل از راه اندازی شرکت حتما باید زمینه فعالیت شرکت مشخص شود .
داشتن تخصص در زمینه مدیریت و فنی لازمه

دارم کار میکنم

(۱۱ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:  پیدا کردن کار و مشتری از طریق بازاریابی و درست و به موقع انجام دادن کار
برخورد درست با تمام اعضای شرکت و خیلی چیزهای دیگه .

دقیقا میخوام لیست تهیه کنم و مطالعه کنم
(۱۱ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:  به نظرم هر مدیری که بخواد شرکتی رو ثبت کنه حتما بهره قبلش چند سال برای شرکت های مختلف کار کنه همینطوری که نمیشه
اینکه چند نفر با هم جمع بشید و یه شرکت برنامه نویسی راه بندازید آیا می تونید کار هم پیدا کنید !؟

اینو هم دارم توی ی شرکت که نسبتا شرکت بزرگی هست و مدیریتش خیلی خوبه کار میکنم و تجربه جمع میکنم Big Grin
(۱۱ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:  والا خیلی سخته چند نفر با هم جمع بشن و همه تا اخر بمونن با هم این اتفاق برای من حداقل اتفاق می افته اولش می گن هستیم بعدش می بینی همه زدن زیرش یکی می خواد قرض بگیره ازدواج کنه یکی نمی دونم می خواد بره پیش خانوادش ...

دقیقا . منظورم از گروه این نبود که دوستانه و ... کار کنیم . هرکس که استخدام شه حقوقش رو میگیره و سیستمش با شرکت فرقی نداره فقط اولش به خاطر درگیری های مالی و ... ثبت نشه شرکت بهتره . وگرنه اصلا قصد ندارم شراکتی کار کنم

راهی به انتها هست؟
ارسال: #۴۱۳۶۲
۱۲ آذر ۱۳۹۶, ۱۲:۱۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ق.ظ، توسط khayyam.)
کاربر kilookiloo نیرو خواستی به ما بگی بیکاریم !Shy
 سپاس‌گزاری شده توسط: moslem73421
ارسال: #۴۱۳۶۳
۱۲ آذر ۱۳۹۶, ۰۹:۴۴ ق.ظ
(۱۲ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۹ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط:  کاربر kilookiloo نیرو خواستی به ما بگی بیکاریم !Shy
Big Grin الان ففط برای آمادگی پرسیدم , فعلا نه پولشو دارم نه تجربه و تواناییشو

راهی به انتها هست؟
ارسال: #۴۱۳۶۴
۱۲ آذر ۱۳۹۶, ۰۲:۵۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۰ ق.ظ، توسط moslem73421.)
.....
 سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA
ارسال: #۴۱۳۶۵
۱۲ آذر ۱۳۹۶, ۰۳:۵۹ ب.ظ
ایرانسل یک گیگ اینترنت رایگان بهم هدیه داده.
چون اینترنت خونمون نامحدوده هیچ انگیزه ای برای استفاده ازش ندارم. Undecided
اما دلم می خواد از هدیه ام استفاده کنم. Shy
قسمت بد ماجرا اینجاست اصلا نمی دونم باهاش چیکار کنم و چی دانلود کنم. Confused

واقعا که!
بعضیا چقدر راحت به خودشون اجازه مسخره کردن دیگران رو میدن.
حیف که دلم نمی خواست باهاش بحث کنم وگرنه بهش می گفتم اصلا به شما چه ارتباطی داره که من چرا دلم می خواد از یک گیگ اینترنت هدیه ام استفاده کنم؟
درسته که یک گیگ اینترنت از نظر مادی (و حتی حجمی) ارزش چندانی نداره و اصلا به چشم نمیاد اما من همیشه دلم میخواد از تمام هدیه هام _از طرف هر کسی یا هر جائی که باشه_ استفاده کنم. شاید از بعضی خریدها و اموال خودم هیچوقت استفاده نکنم اما برای من همیشه مهم بوده که از هدیه هام استفاده کنم. حتی اگر اون هدیه از طرف موجود بی روحی مثل اپراتور تلفن همراه بوده باشه و بطور کاملا شانسی (و اصلا با جنبه تبلیغاتی) بهم تعلق گرفته باشه.
خیلی ازش ناراحت شدم. خیلی. Sad
 سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA , ele , SepidehP
ارسال: #۴۱۳۶۶
۱۲ آذر ۱۳۹۶, ۰۴:۱۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۰ ق.ظ، توسط moslem73421.)
.....
 سپاس‌گزاری شده توسط: SepidehP
ارسال: #۴۱۳۶۷
۱۲ آذر ۱۳۹۶, ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۱۲ آذر ۱۳۹۶ ۰۴:۱۶ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط:  
(12 آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۵۹ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط:  ایرانسل یک گیگ اینترنت رایگان بهم هدیه داده.

همراه اول یه طرح داشت که ۱۰۰۰گیگ یک هفته ای می داد . سیم کارتتونو که یوسیم کنید هم ۱۶ گیگ یک ماهه میده . اگه به همراه اول ترابرد کنید (بصورت رایگان) هم ۱۶ گیگ یک ماهه هدیه میدن . یه ۲ گیگ هم یه طرحی هست که به همه میدن و اینکه تا آخر پاییز اگه بسته ی اینترنت فعال داشته باشید از ۳ تا ۹ صبح رایگان است .

سپاس فراوان بابت توضیحات کامل تون.
 سپاس‌گزاری شده توسط: moslem73421
ارسال: #۴۱۳۶۸
۱۲ آذر ۱۳۹۶, ۰۵:۵۰ ب.ظ
خب مانشت اومدم، تلگرامم را هم چک کردم ، ایمیلم هم چک کردم
دیگه امروز بقیه اش را بیکارم Smile

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
 سپاس‌گزاری شده توسط: salam5
ارسال: #۴۱۳۶۹
۱۲ آذر ۱۳۹۶, ۰۵:۵۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۰ ق.ظ، توسط moslem73421.)
.....
ارسال: #۴۱۳۷۰
۱۲ آذر ۱۳۹۶, ۰۶:۱۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ ۰۶:۱۷ ب.ظ، توسط NP-Cσмρℓєтє.)
(۱۲ آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۵۹ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط:  ایرانسل یک گیگ اینترنت رایگان بهم هدیه داده.

اگه سیم کارتت دائمیه هیچ وقت از همراه اول هدیه نگیر
من یبار ازش اینترنت خریدم، دقت کن هدیه هم نبود Big Grin نامرد حجم اینترنتم که تموم شد بهم خبر نداد و همونطور به حسابم گذاشت، آخرش اس اومد ۱۵۰ تومن بدهکارم :| :|
الانم مثله اینکه هرکی برنامه همراه اول رو روی گوشیش نصب کنه ۱ گیگ اینترنت هدیه میگیره ولی من میترسم :|

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۲۶۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۳۹,۶۴۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۲۹۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۶,۷۲۴ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۳۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۲۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۴۰ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۱۱ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۵۷۴ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۰۷ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close