(۰۳ آبان ۱۳۹۶ ۰۲:۳۰ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: (03 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۳۰ ق.ظ)SamanBeigmiri نوشته شده توسط: والا اینجایی که من هستم تا اونجا که توی دید من هست خانما بازار رو خراب کردن.
خواهش میکنم قیمت رو بالا بگید. چیه عزیز من، فوق حسابداری داری مثلا، یا فوق نرم. چرا با ماهی ۵۰۰ راضی میشی آخه
چقد حرفای شما جالب بود در مورد کیفیت کار خانوم ها. چون من دقیقا برعکسش رو فک میکردم. مثلا تو واحد آی تی شرکت ما چیزی که بیشتر تو همکارای آقا دیدم این ویژگی ها بود :
سرعت کار بالا
دقت پایین
از زیر کار در رفتن (خیلی زیاد این مورد رو دیدم)
کار خیلی جزیی و کاملاااا راحت که واقعا ۵ دقیقه وقت میگیره رو گنده نشون دادن( برای اینکه ارزش کارشون رو بالا ببرن)
توضیحات گنگ و و پیچیده دادن به مدیر فنی (برای اینکه گیج بشه و کار رو دست بالا بگیره)
این هم بگم که محل کار ما یه جای نسبتا خوب محسوب میشه.
ولی جدای این حرفا این حرف خیلی درسته که خانم ها میزان حقوقشون رو بالاتر ببرند و زیر بار حقوق پایین نرن.
معمولا آقایون اعتماد به نفس بیشتری دارن، و دوست دارن کارهاشون رو مهم نشون بدن ولی خانما برعکس تواضع بیجا میکنن.
تو دوره لیسانس گاهی استاد یه سوالی میپرسید، دخترا هیچ کدوم جواب نمیدادن، پسرا حتما یه چیزی میگفتن حتی اگه به وضوح نادرست بود ولی اصرار داشتن حتما جواب بدن، و استاد هم که خودش آقا بود کلی ذوق میکرد. در حالی که ما هم جواب های بهتری براش داشتیم ولی به نظر ما مساله انقدر ساده و بدیهی بود که نیاز به جواب نداشت.
و موارد دیگه از این دست هم زیاده.....
(۰۳ آبان ۱۳۹۶ ۰۲:۳۰ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: انجام کاری که دوست داری فرسودگی نمیاره بلکه شادابی میاره.
الان برام سوال شد کدوم یکی از این فعالیت هایی که گفتین مجانی هستن؟ دقیقا همشون پولی هستن.
فعالیت کم هزینه هم هست ولی روحیات آدما یکسان نیست، چرا نباید افراد حق داشته باشن برای رسیدن به علاقه شون انتخابای بیشتر داشته باشن؟
==============================
اشکالات زیادی هست، درسته که نباید با شرایط غیرمنصفانه به هر قیمتی هر کاری رو انجام داد، ولی همیشه درصدی از افراد هستن که واقعا نیازمند به اون حداقل هستن و شاید حتی با کمتر از حداقل فعلی هم کنار بیان مخصوصا تو مشاغل ساده تر؛ و البته که باگهای قانون کار هم راه سواستفاده زیادی برای کارفرما فراهم میکنه.