(۲۸ آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۴ ق.ظ)۸_۸ نوشته شده توسط: شما در جریان هستید اگر بمونن به کیا خدمت میکنن؟ والا خدمت به ترامپ بهتر از خدمت به آقایون هست. ما کلی کد بزنیم وربات درست کنیم که بره خرابی لوله های نفت رو تشخیص بده، اونوقت پولشو وزیر نفت بزاره تو جیبشون کلی پوزشو بده؟ نباید اسلام رو تو ایران خلاصه کنیم. چرا، اگه الان اوایل دهه هفتاد بود منم حرف شما رو میزدم، ولی الان اوضاع فرق کرده. شما یه آدم مُخلص به من معرفی کن، تا من برم نوکریشو کنم. دست رو هر کی میزاری هزار تا پرونده براش بازه. حالا سیاسیش نکنم، منم دوست دارم که بمونمو در خدمت رهبر و جامعه اسلامی باشم، ولی اگه یه گلابی سالمو بزاری کنار یه گلابی گندیده اونم میگنده. یا باید مثل اونا بشی، یا سرتو از تنت جدا میکنن. اینهمه رهبرمون داد میزنه آقا فلان کارو کنید، فلان برخورد رو کنید، کیه که حرفشو گوش بده؟ همش فیلم، همش صحنه سازی. همش دروغ و تزویر و ریا.
شما کتاب مصطفی رو بخونید، میخواسته ازدواج کنه رفته یه خانمی که همسر شهید که سادات هم بوده رو گرفته. الان شما بخوای یه همچین کاری کنی کلی حرف پشت سرت میزنن. به خدا قسم من الان یه حرفایی رو به زور میتونم به خونواده و دوستانم بزنم، بس که مسخره میشم. نه اینکه دوستانم مسلمان نباشن نه، همه اهل نماز و روزه و کربلا و... هستن. ولی نمیشه حرف بعضی چیزا رو زد. باور کنید اگه الان من بخوام با یه خانمی که قبلا ازدواج کرده و شوهرش حالا یا فوت کرده یا طلاق گرفتن از هم، ازدواج کنم، همه جلوم وای میستن. نگید نه. البته مثال دارم میزنما. دارم میگم جامعه اسلامی ما اون جامعه آرمانی که امام دنبالش بود نیست و کلی ازش فاصله گرفتیم. بلکه با یه لایهی اسلامی پوشونده شده که اگه این لایه رو برداریم چیزی جز مارکسیسم و متریالیسم باقی نمیمونه.
دست شما درد نکنه... یعنی ۸۰ میلیون جمعیتِ این مملکت دزد و کلاهبردارن و ملت و دولت امریکا پاک و منزه؟ واقعاً دست شما درد نکنه. شما میگید یک نفر مخلص؟ من میگم هزاران شهید. شما میگید یک نفر، من میگم خانواده ی شهدا. اگه میگید برای دهه ۶۰ بوده، من میگم شهدای مدافع حرم، میگم شهدای امر به معروف. اینا کجان؟ حتما فرشته اند و از آسمون اومدن، چون من خودم هم باورم نمیشه که جوون ۲۰ ساله اونقدر اعتقادات محکمی داره که از تمام خوشی و آمال و آرزوی جوونیش میزنه میره برای دفاع از حرم. حتماً با ماها فرق دارن. اینا هم حتما دروغ و تزویر و ریا ست؟ یا شاید شما هم مثل خیلیها فکر میکنید خانواده ی شهدا و جانبازان هم دستی در سفره ی نفت دارند و... اصلاً از این قشر هم بگذریم و انقدر ازشون خرج نکنیم. استاد میشناسم امکان تدریس تو بهترین دانشگاههای دنیا رو داره ولی میاد اینجا و همون بلاهایی که دوستان مدام اشاره میکنند که بر سر نخبگان میاد هم سرش اومده با چندین سال سابقه و داشتن شرایط هنوز استخدام رسمیش هم نمیکنن ولی مونده و خونِ جگری که این آدم میخوره برای تدریس (بهتره بگم انسان سازی) و برای اصلاح جزئی ترین مسائل شهر و کشور اونقدر زیاده که قابل بیان نیست. فرصت بشه حتماً بیشتر میگم ازشون. و این یه مورده که به عینه هر هفته دارم میبینمشون وگرنه که زیادن از این موارد. پس جسارتاً اجازه بدید بگم که بی انصافی میکنید.
راجع به پولِ نفتی که با کد زدن شما فراهم شده. که اینجا میره تو جیب فلان وبهمان (داستان بخور بخورها دیگه این روزا بر همگان روشنه، نیاز نیست انقدر روش مانور بدیم) ولی اگه امریکا باشید حتماً میره تو جیب مستمندان و گرسنه های آفریقایی و سیل زده های کجا و در راه ترویج اسلام و انسانیت خرج میشه و... نمیدونم الان کدومش واقعیت و کدوم شعاره؟ ایران با لایه ی اسلامی پوشیده شده و امریکا حتما مغز استخونش اسلامیه؟؟!!! ایران اساسش مارکسیسمه و امریکا آرمان شهر جهانیان!
اصلاً بیایم فرض کنیم صحبتهای شما صحیح و اینجا یک نفر مخلص هم پیدا نمیشه! امریکا پیدا میشه؟ به شخصه ترجیح میدم وایستم و برای دزدهای مملکت خودم کاری کنم تا دزدهای بیگانه!!! و افتخار میکنم اگر در راه عقایدم سرم از تنم جدا بشه. (البته اینها هم شعاره!)
در مورد پاراگراف دوم صحبتهاتون هم خودتون میگید دهه ۶۰-۷۰ با الان قابل مقایسه نیست، بعد اتفاقی که اون موقع افتاده رو الان مثال میزنید. شرایط خاص دهه ۶۰ (جنگ و غیره) باعث شده که امام سفارشهایی رو داشته باشند، دلیلی نداره الان هم اجرا بشه. که حتما اگر خود ایشون هم بودند با توجه به شرایط امروز جامعه توصیه های دیگه ای داشتن.
خواهشاً برای دفاع از عقیدمون جوری حرف نزنیم که هیزم بشه به آتیش عده ای.
در آخر هم چون اسم مقام رهبری رو آوردید، یه بخشی از صحبتهاشون با نخبگان رو در همین سال گذشته میارم که احتمالاً قبلاً خوندیم و شنیدیم:
" ... این افتخار دارد؛ این شرف است؛ برای کشورتان کار کنید. میتوانید شما کشورتان را بسازید، میتوانید ضعفهایش را برطرف کنید؛ ما ضعفهای زیادی داریم. من خیلی ستایش میکنم از وضع کشور امّا شاید کمتر کسی به قدر من اطّلاع دارد از ضعفهایی که در کشور وجود دارد. میدانیم خیلی ضعف داریم؛ این ضعفها را باید برطرف کنیم؛ شما باید برطرف کنید.
میتوانید شما آن کسی باشید که هندسهی صحیح سلامت این کشور را طرّاحی کنید؛ میتوانید بخشیاش را پیش ببرید. وقتی رفتید یکجایی، حالا گیرم یک پولی هم گیرتان آمد، امکانات رفاهی هم -فرضاً اگر واقعیّت داشته باشد- گیرتان آمد، امّا شما آنجا در معدهی آزمندِ اجتماعهای بیگانه هضم خواهید شد؛ [ولی] اینجا میتوانید منشأ اثر باشید..."
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
البته اینها همه شعاره! باید بر اساس واقعیات زندگی کرد!