(۱۲ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۷ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام
ببخشید قبل از مسئله برام خود صورت مسئله جالبه
توی ایران خیلی چیزا بهم گره خورده که توی دستمزد تعیین کنندست نمیدونم اونور چطوریه ولی به نظرم مقایسه ای نمیشه به جواب رسید
جای شما بودم با چند نفر که اونور شاغل هستن ارتباط می گرفتم و جزئیاتو میپرسیدم
(البته اگه سوالتونو درست متوجه شده باشم : )) )
سلام،
خب منم دقیقا دنبال همین افراد هستم! (: ولی چون تو این چند روز جز یک نفر نتونستم کسی رو پیدا کنم، واسه همین سوال رو به این شکل پرسیدم. مثلا همین فرد که میگه ماهی ۵۰۰۰ پوند میگیرم در حد یه فارغ التحصیل معمولی کارشناسی هستش که به سطحی از زبانها و ابزارها آشنا (و نه مسلط) هست. حالا من میخوام بدون این ۵۰۰۰ که به نظر Base هست، به پول ایران فقط خیلی خوبه (ماهی ۲۵ میلیون) یا اونجا هم خوب به حساب میاد و به همین ترتیب برسیم به سطوح بالاتر مهارتها. راستش میشه به صورت جزئیتر تحقیق کرد ولی راستش جزئیاتش برام مهم نیست و بیشتر دنبال نگرش افراد به این قضیه هستم.
(۱۲ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ ب.ظ)s90211006 نوشته شده توسط: فکر کنم اگه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو گوش کنید جواب خیلی از سوال هاتون رو بگیرید
سلام
داره از تجربیات سازمانی تو گوگل صحبت میکنه ولی تقریبا هیچ صحبتی در مورد پرسشهای من انجام نمیده!
با اینحال خوبه، توصیه میکنم بقیه هم گوش کنند. بقیه پادکستها هم خوبه، مرسی از معرفی پادکست دیجی (:
(۱۲ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۵ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: سلام ، من میتونم شماره یه نفر که تو تهران دفتر مهاجرتی دارن و مشاوره ویزاست ولی برا استرالیا رو بهتون بدم تماس بگیرید تمام سوالاتون رو پاسخ میدن ولی برا محاسبه امتیاز بهتره حضوری برید ولی تلفنی خیلی راحت راهنمایی میکنه .
سلام، مرسی (:
ویزا؟ امتیاز؟
بابا من اگه دنبال این چیزا بودم که مانشت نمیاومدم!
اگه ایشون علاوه بر وکالت، مهندسی نرمافزار هم خونده که آره، میشه بهش زنگ زد!
راستش دنبال جزئیاتش نیستم، سوالم یه کم کلیتر هست.