(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۰۲ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: پ.ن: البته تو انجام هیچ پروژه ای حاضر نیستم از فوتوشاپ استفاده کنم !! اصلا دوست ندارم یاد بگیرمش !!
کلا بعضی از افراد فعال در حوزه وب این انجمن (که بهتره نام نبرم!
) بر علیه این فتوشاپ مظلوم در حال توطئه هستند!
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۴ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: بهترین روز های زندگیم وقتیه که کلا موبایل ندارم.
نمیگم "بی" ولی منم کمموبایلی، کمتلویزیونی و کلا کمرسانهای رو خیلی دوست دارم، یعنی عاشق لحظاتی هستم که شبا برق میره و قراره شمع روشن کنیم!
در همین راستا کتابی داریم با عنوان
"The Shallows" که یکی از پرفروشترین کتابهای حوزه خودش تو دنیاست و در ایران هم با عنوان
"کمعمقها" ترجمه و چاپ شده و به این مسئله پرداخته که رسانهها دارن چه بلایی سر مغز انسان میارن، من خوندن این کتاب و کلا کتابهایی در حوزه" سواد رسانهای" رو به افرادی که خیلی درگیر تلویزیون، کامپیوتر، موبایل، تبلت، بازیها و... هستند توصیه میکنم، مطمئنا تاثیرگذاره، حتی خیلی کم!
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۲ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: ۵۰ میلیون تومان ، اخه مشتری برای سایت ساده اومده بود نمیدونست با قرارداد اتوماسیون برمیگرده حالا اگه دوست دارید میتونم اسم شرکتو براتون پ.خ کنم. قیمت ها بالاست مهندس بالااااااا .
پنج تا شرکت که میتونن چنین پروژهای رو بگیرن رو میتونم حدس بزنم، ولی حالا شما یواشکی اسمش رو بگید شاید یه نیروی نفوذی اون تو پیدا کردیم!
من بعضی مواقع قیمتهای تهران رو حداقل با شهرستان مقایسه میکنم واقعا با خودم میگم ما داریم چیکار میکنیم اینجا؟ حالا الان خیلی مهم نیست ولی بعد از تموم شدن دانشگاه چی؟ و این تصمیم که باید تو تهران ادامه داد یا نداد...