(۰۲ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (02 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ب.ظ)karbar نوشته شده توسط: مشکل از جایی شروع میشه که تعدادی از آقایون خسیس هستن و نکته مهم اینه که درکی از خرج های خانم ها ندارن و به نظرشون زائده، اسرافه یا تجملات بیخوده. خرج هایی که اگر نشه اولین کسی که ممکنه خاطرش از نبود نتایج اون خرج ها مکدر بشه، خود آقاست.
یا از پول به عنوان ابزار تنبیه استفاده می کنند.
وگرنه بشخصه معتقدم کارهای مهندسی بیرون، خیلی برای خانم سخت و سنگینه. (از خود کارش و محیط مردونه اش که بگذریم، ساعت وزارت کار واااقعا برای یک خانم مجرد بالاست، چه برسه خانم متاهل!!)
همین امروز دختری پیشم گریه می کرد. پدرش میلیاردره و خوب خرج نمیده و به عنوان تنبیه دو هفته خوراکی برای خونه نخریده. مادرش ٤ سالی که می شناسیمشون یک لباس تنشه تو خونه.
در کنار این تقسیم کار ساده زیستی هم اومده.
این موردایی که شما بیان می کنید حداقل تو نزدیکای من جزو استثنا هاست. نمیشه بر اساس اینها قاعده کلی گذاشت.
ساده زیستی با خست فرق داره، که البته زیاد دارم می بینم آقایون دارن مترادف استفاده می کنند معمولا، برای عدم ایجاد حس منفی اولیه.
ولی من خیلییی زیاد دیدم. تو همسایه های متنوع، توی آشنایان محل کار اطرافیان، که سر و کارشون با مردمه. حتی بین متمولین (مثل مثالم)
نکته اش هم اینجاست که شما که آقایی متوجه نمیشید. چون معمولا یکم خانواده درست و حسابی باشند و خانم خانه با درایت باشه نمی ذاره کسی بفهمه. چون شوهر هر چقدرم بد باشه (تو این کیس، خست) آبروش رو بردن، مترادفه با آبروی خود و بچه هات رو بردنه.
الان این کیسی که مثال زدم مثلا لباس مهمونی هاشونو از دیگران قرض می گیرن و نمی گذارن کسی از جمله آقای خونه متوجه بشه!!
آقایون که نمیان جار بزنند ما خسیسیم و افتخار کنند که! باید پای درد دل خانم و بچه هاشون بشینید. (یا اگر از قضاوت یک طرفه می ترسید، به جای نشستن پای درد دل، باید "ببینید")