(۳۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: مهمان دوست به خاطر این که دستمزدشو ندادن و به خاطر بی پولی پسر بیمارشو از دست داد و برای این که این سرنوشت برای دخترش تکرار نشه رفت. بی انصافیه بگیم برایه پول
منظورم از جلو کشور وایسادن , میلاد بیگی بود و نه مهماندوست !
بله سرمربیگری همینه ! و هیچ عیبی هم نداره ! مثل ولاسکو که جلو آرژانتین بازی می کرد !
مشکل اما خوشحالیای عجیب غریبش بود ! به من یکی که برخورد !
یه فوتبالیست وقتی به باشگاه سابقش گل میزنه , لااقل به احترام یک باشگاه ناقابل از شادی کردن خودداری میکنه !
یکی نیست بگه جناب درسته که به تعهدت عمل کردی و جای انتقادی هم بهت نیست و کارت هم خیلی حرفه ای هست ! اما خوشحالی کردنت دیگه چیه ؟!!!
(۳۰ مرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۵ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (30 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۶ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: خدا نکنه اسم یه نفر بیوفته سر زبون این ملت
دیگه ول کن نیستن
چه ذوقی میکنن که مهماندوست تونسته ایران رو شکست بده !
اگه خدابخشی برنده میشد انقدر ذوق نمی کردن !
طرف به خاطر پول وایساده جلو کشورش
اونوقت ملت ما تکواندوکار خودمون رو ول کردن چسبیدن به اون بابا ! و از اون حمایت می کنن !
فکر می کنن خیلی روشنفکرن !
مهدی خدابخشی بی تردید بهترین تکواندوکار وزن خودش هست
اونوقت این ملت پشت همچین ورزشکاری رو خالی می کنن و میرن جانب داری از تکواندوکاری می کنن که تو ایران هیچوقت نتونست به ارنج ثابت تیم ملی برسه !
واقعاً آدم تو این مملکت به چه امیدی باید تلاش کنه !
ملت نمک نشناس !
والا حداقل ملتی که دور و اطراف من بودند که ندیدم از تکواندوکار آذربایجان (میلاد بیگی) حمایت کنند. حالا اینش مهم نیست ولی تا وقتی خودمون رو در شرایط طرف مقابل قرار ندادیم، قضاوت کردنش غیرمنصفانه هست.
مهماندوست که هیچ کار اشتباهی انجام نداده. اولاً اگه به خاطر پول مربی یک کشور دیگه شده باشه هم کاری هست که میلیونها نفر انجام میدهند و به جایی میروند که پول و امکانات بهتری داشته باشه، چه در ورزش و چه حتی در تحصیل. دوماً مشکل این هست که مهماندوست گیرِ دو تا آدم آب زیر کاه (دبیر و رئیس فدراسیون) که نصف افتخاراتش رو هم نداشتند افتاد و فراریش دادند. شاید حافظهی تاریخی شما ضعیف هست ولی ملت همیشه طرفداری مظلوم رو میکنند. اگر این چند روزه در بین تکواندوکاران و افراد مرتبط با این رشته، جو به نفع مهماندوست بود علتش این هست که حقش رو در تیم ملی خوردند. دو نفر آدم به خاطر نفع خودشون یکی از بهترینهای مربیهای جهان رو اخراج کردند بعد شما میگی به خاطر پول رفت. اینکه خدابخشی ببره یک مدال به جمع مدالهای ایران اضافه میشه ولی یک مربی بادانش که میتونه دهها نمونه از این ورزشکارها رو تربیت کنه رو از دست خواهیم داد، بعلاوهی یک فدراسیون ضعیف. ضمناً اگر مهماندوست به خاطر پول رفته بود هیچ وقت نمیگفت که بعد از رفتن ذوالقدر و پولادگر به تیم ملی برمیگردم.
شما یه سری به سایت های ورزشی و کامنت ها می زدی می فهمیدی !
در مورد قضاوت هم , به نظرم در لباس یه کشور دیگه جلوی کشور و زادگاه خودت وایسی و مبارزه کنی هیچ توجیهی نداره !
حالا بعضی ها حس روشنفکری بهشون دست میده و میگن ایراد نداره ! ولی به نظر من که داره !
میلاد بیگی هم در لیگ خودمون منبع درآمد می تونست داشته باشه ! و همچین هم محتاج نون شبش نبود !
گذشته از اینا من خودم یه زمانی تکواندو کار می کردم
هنوزم عاشق تکواندو هستم و هر سال بازی بچه های تیم ملی رو میشینم از یوتیوب مستقیم نگاه می کنم !
نه تنها بازیکنای خودمون رو می شناسم , بلکه تکواندو کارای تاپ کشور های دیگه رو هم میشناسم !
در مورد مهماندوست توضیح دادم ! بله درسته جای انتقادی نیست !
اما در ایران فکر نکنم حتی یک تکواندو کار ملی پوش وجود داشته باشه که با این آقا میونه ی خوبی داشته باشه !
خودشم مربی خوبی هست خدایی , اما نه در این حد که بزرگش کردن !
همین بیژن مقانلو این همه افتخار کسب کرد ! این همه طلا و نقره و ... مسابقات جهانی و گرندپریکس و ... ! اما هیچکس ندید !
چرا ؟
چون اسم آقای مهماندوست افتاده رو زبون این ملت !
وحی منزل هم بشه دیگه این ملت کوتاه نمیان !
خلاصه حافظه ی ما هر جا ضعیف باشه تو تکواندو ضعیف نیست و شما از کجا مطمئنی ایشون مظلومه؟ !
من بازی این بچه ها رو هرسال دارم میبینم
به خصوص مهدی خدابخشی و فرزان معرکه بودن تو این ۴ سال !
اکثر سوپراستارهای تکواندو در وزن مهدی خدابخشی هستن
اما وقتی هرسال میبینی خدابخشی همشون رو میبره و شکست میده واقعاً غرور انگیزه !
فرزان هم همینطور !
فرزان هم همیشه یا طلا بوده یا نهایتاً نقره !
و واقعاً از صمیم قلب ناراحتم که این دو پسر که حق مسلم طلا بودن ناکام موندن !
المپیک همینه !
آرون کوک هم یکی از نوابغ وزن خدابخشی بود که بازی اولش رو وحشتناک باخت !
در حالی که همه فکر می کردن فینال بین آرون کوک و مهدی باشه اما هر دو حذف شدن !
درست بلایی که ۴ سال پیش سر یوسف کرمی اومد امسال سر این دوتا پسر اومد
اون سال هم یوسف کرمی از همه مستحق تر بود واسه طلا! اما همه دیدید چطور حذف شد !
ولی متاسفانه از اون حذف هیچ درسی نگرفتیم !
باید درس می گرفتیم که واسه المپیک تکواندوکار باید کاملاً تکنیکش و سبک بازیش رو تغییر بده ! و کلاً یه بازیکن دیگه بشه ! وگرنه ریز و درشت بازیش رو آنالیز می کنن و میان مثل آب خوردن شکستش میدن !
اما درس نگرفتیم !