یه بار تو دبیرستان به یکی از دوستام گفتم چقدر زبان مادریتو بلدی؟ با لحن خاصی گفت من ۳۷ درصدی بلدم... حالا چطور ۳۷ درصد رو اندازه گیری کرده بود.... هنوزم نفهمیدم
مسی از تیم ملی استعفا داد. پنالتی رو خراب کرد میدونست همه ازش انتقاد میکنن. یکم میخواد خودشو لوس کنه
دوباره برمیگرده
به یکی که خیلی زبان باز بود
زنگ زدم و در مورد زبان ازش پرسیدم بهم پیشنهاد داد که writing و speaking رو کلاس برم. چون هم تو کار بیشتر تو چشم میزنه و هم reading و listening رو میشه خودت بخونی. برای ریدینگ کتابای active و برای اسپیکینگ هم tactic for listening رو پیشنهاد داد.
محصولات این موسسه که معروفم هست رو من گرفتم. در مورد شبکه است. چوب حراج زده تمام محصولاتش
میتونید سه نفری با هزینه ۳۰۰ تومن همه چیو بخرید. یه نگاه بندازید بد نیست.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با این مسابقه پیامکی که شبکه سه واسه پیش بینی یورو ۲۰۱۶ راه انداخته من استرسم از تماشاگرای تو ورزشگاه بیشتره. نمیدونم فقط من اینطوریم یا بقیه ام همینن
امیدوارم ایتالیا اسپانیا ۱-۱ شه.
سه ساله از یه شرکت خصوصی ADSL گرفتم. هر موقع کارت گیره قطع میشه. زنگ میزنم فقط میگن زیرساخت ها رو دارن تغییر میدن. یعنی اگه کل قاره اوراسیا رو میخواستن فیبر بکشن الان دیگه باید تموم میشد.