(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۳۰ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: بنظرم مشکل ما پسرا فقط پول نیست.. خیلی وقتها مشکلمون اینه که بهمون برمیخوره که مارو با چوب خط پول نیگا میکنن.
چندتا سوال از خانم ها: خدایی الکی و شعاری جواب ندین.
۱-آیا واقعا در همون حدی که خونه و ماشین اهمیت داره؛ شعور، ادب، شخصیت اجتماعی طرف مقابل هم مهمه؟!
۲-کدوم بهتره؟ پسر دیپلم خر پول باشه یا دکتری حقوق ثابت!؟
۳- کدوم مهمتره. یه لیسانس پولی که فقط مدرکو گرفته ک بگن بهش مهندس که همش ول میچرخیده و الان یه مغازه ی توپ داره که باباش زده واسش یا اونی که خودش با بدبختی یه حقوق معمولی داره؟!
۱:بله، قطعا، حتما
۲و۳: بستگی به شخصیت طرف داره( اگه همه ی شرایط یکسان باشه تحصیل کرده ها و کسایی که نون بازوی خودشونو میخورن اولویت دارن)
حالا همه میان میگن شعاره
مهم نیست البته
بعضیامون انقد نظرمون و قبول داریم که اگه آیه نازل بشه بازم نظرمون عوض نمیشه.
مشکل اینه که جامعه ی آماری شما چهار تا دختر اطرافتون بوده که من فک می کنم همون چهار تا دختر بنده خدارم از نزدیک نظرشونو نپرسیدین، ولی فک می کنید همه چیز و می دونید نیازی نیست بپرسید هرکی ام نظر دیگه ای داشته باشه شعاره
همین چند وقت پیش دوست من ازدواج کرد با یه پسری که یه شغل قراردادی داشت، خونه نداشت، و چون پولی برای خرج عروسی نداشت ماشینشو فروخت.در صورتی که چند وقت قبلش یه خواستگار داشت که اوضاع مالی توپی داشت، بهش جواب رد داد و دلیلشم فقط همین بود" چون وضع مالیش خوبه از بالا به آدم نگاه می کنه .من دوست دارم با یکی در سطح خودم ازدواج کنم"
اینا داستان نیست ها اتفاق افتاده.
یه پیشنهاد دوستانه میدم به آقایون اگه جایی میرین خواستگاری و جواب رد می گیرین به مسائل غیر مالی هم فک کنید شاید به اون دلایل جواب رد گرفتین.
در مورد مهریه (به بحث های اسلامیش کاری ندارم)به عنوان یه دختر اینجوری بهش نگاه میکنم: پشتوانه ای برای بعد از طلاق(خدای نکرده البته)
اگه خودم درامدی نداشته باشم و مجبور باشم برگردم خونه ی پدرم .به یه درامدی برای ادامه ی زندگیم نیاز دارم
اگه بعد طلاق بتونم زندگیمو خودم بچرخونم بدون کمک دیگران.مهریه برام اصن اهمیتی نداره(این نظر خیلی از دختراس، نمیگم همه)