(۲۱ فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۰۱ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: آقا بهنام ما شما را دوست داریم. همین الان یکی از دوستان شما هم آزمایشگاهی بنده هستند که اگه اسمش رو بگم حتما میشناسید. از دست ما ناراحت نشید.
نه آقا من ناراحت نمیشم فقط جدی هستم :دی
یه موضوع دیگه هم این بود که من فکر کردم منظور شما کلیه رشته ها هست، و الا اتفاقا همون دوستم رو میگم کاش کامپیوتر خونده بودی الان اوضاعت بهتر بود (الته اونقدر نمیگه که سرکوفت بشه) و الا جداً توو خود تهران واسه بعضی از رشته ها اصلاً جا و زیرساخت نیست یا پر هست، نباید کسی یا علی مدد بیاد وسط میدون که حالا خدا کریمه.
آممم چار پنج نفر بیشتر تو ذهنم نیستند که از شریف واسه ارشد رفته باشند تهران.تازه بعضیاشون سال بالایی بودند فکر نکنم منو بشناسن. نکنه عباس هست!؟ آها شایدم احمد!
پی نوشت برای همه به جز جمله ی اول: همانطور که گفتم تز احمد و حتی پیاده سازی هاش یادم هست. الان Soft Reliability داره وارد بورس میشه. البته نه به مفهوم متداول خودش که کد بدون اشکال باشه و این حرفا، بلکه کد نرم افزار طوری باشه که خطاهای احتمالی سخت افزار رو بتونه پوشش بده. من یکی از اپلای هام به UCLA بود/هست که این استاد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بهم ایمیل زد که میخوای در این زمینه کار کنی یا نه، منم گفتم نه اون فیلد دیگه که کار میکنی رو میخوام :دی ولی از اونجایی که مشخصاً آدم خفنی هست (اخیرا Xilinx نرم افزار Vivado رو از این خرید) نشون میده که از نظر علمی و بحث فاند و اینا توو این زمینه داره سرمایه گذاری میشه. توو پروفایل چند استاد دیگه هم دیدم که از NFS در این مورد فاند گرفته بودند. یک مقاله ای هم داد خوندم (که سخت هم بود برام) که کسی دوست داشت بخونه:
Impact of loop transformations on software reliability
توو مقاله به یه پیپر قبلی خودشون در این زمینه که مال ۲۰۱۳ بود اگه اشتباه نکنم رفرنس دادند که اونم خوبه. کسی کمی سواد معماری (با خوندن یکی دو درس) داشته باشه میتونه بیشتر موفق باشه در این زمینه.
علاوه بر یه سری ایرادات جزئی، محدودیت این مقاله از نظر من در این بود که مدل خطای سخت افزار رو لحاظ نکرده بودند و کلاً سخت افزار پرت! یعنی یه خطایی تولید شده و فلان بیت عوض شده و چجوری در سطح نرم افزار Mask کنیمش. در حالی که اون خطا ممکن هست هیچوقت تولید نشه یا هزینه ی روش های پیشگیری سطح سخت افزاری کمتر از mask کردن در سطح نرم افزار باشه (مثلا شما میاید دو بار کد رو اجرا میکنید و خب انرژی مصرفی دو برابر میشه، در حالی که با هزینه ی کمتر و اضافه کردن یک مدار کوچیک، اون خطا کلا توو سخت افزار هیچ وقت پیش نیاد). همین الانش کسی بیاد یه مدل ساده ی خطای سخت افزار بده و همین مقاله رو مقداری تغییر بده و یه خورده هم درست درمون بنویسه، به نظرم میشه جای خیلی خوبی چاپ کرد.
در کل موضوع جالبی بود ولی خب من فکر کردم صرف نمیکنه تجربه ی قبلی م رو بندازم دور و از صفر صفر تازه یاد بگیرم کامپایلر چی هست.