(۲۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: ها کی من نباباااا خونه بخت کجا بود اون قضیه تموم شد رفت.
کلا" نا امید شدم.
دکترای کالیفرنیا و ناهار بعد خواستگاری و شاغل بودن هم جواب نمیده.
(۲۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (27 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: ها عااااا!!!!!!!!نه ناراحت میشه اون شخص.. دلم نمیاد ..مشکلم اینه نمیتونم اینجوری جواب بدم..
اوه چ خشنننننن..اصلا نمیتونم اینجوری بگمممممممممممم
جدی بودن با بی احترامی فرق داره. من بی احترامی نمی کنم که ناراحت بشه. فرضا این جمله: "اینا دیگه مسایل شخصیه" جدی هست اما بی احترامی نیست.
سربازی خوبیش اینه که کسی انتظار نداره و سوالی نمیکنن.
ولی خب داریم همکلاسی هایی که تو دانشجویی متاهل شدند.
از من خیلی بندرت سوال شده که چرا متاهل نمیشی که من میگم شرایطش را ندارم یا تکلیفم از نظر کار و ادامه تحصیل و موندن یا رفتن صد درصد معلوم نیست.
یکی از دوستام از یکی از دوستان دیگه پرسیده بود دختر خوب با شناختی که از من داری نمیشناسی میخوام ازدواج کنم. گفته بود میشناسم. خواهرم دختر خیلی خوبیه. فعلا" در حال آشنایی هستن. هیچکدوم هم موضوع را بد نمیدونستند. چون واقعا" هر دوشون یعنی هر دو دوست من پسرهای خوبی هستند.
تو تهران زیر سی سال از پسرها انتظار نمیره که ازدواج کنن. واسه همین سوال خیلی بندرت میشه.متوسط سن ازدواج هم برای پسرها البته شمال و جنوب و مرکز تهران فرق میکنه ولی بالای سی سال هست برا پسرها.