(۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: منم رژیم گیاه خواری دوست دارم. البته گیاه خواری چند تا مدل داره، تو یه مدلش شیر و تخم مرغ هم مصرف میکنن. دو تا مدل دیگه هست اسم یکیش خام گیاه خواریه که شیر و لبنیات و تخم مرغ نمیخورن. اسم اون یکیشو نمیدونم. یه مدل میوه خو.......
............یکی از آرزوهام اینه یه باغ کوجیک داشته باشم توش انواع گل و گیاه و میوه و سبزی بکارم
اره اون داغونه ازهمه بالاتره که وگان میشن، من ۲ماه لبنیات وشیرو کوشت گذاشته بودم کنار..فقط گیاه شیرسویا میخوردم خیلی بدمزه
مزه نداشت اصن
یکی از عطاریهای تهران که رفته بودیم یه پیرمردی بود هندی ایرانی بود..۳۰سال بود که گیاهخواربود ۷۰سالش بود اینقدر سرحاااااال بودا که نگو یه جزوه و سیدی گیاهخواری بهمون داد گفت گیاهخواری نه تنها مریض نمیشی بلکه مریضیات درمان میشه واقعانم همینطوربود..
اره واقعاااااااا سبزیا میوهاهمه کودشیمیایی میزنن توی خارج راحت و اسوده میشه گیاهخوار شد کلی رستورانای گیاهی هم داره تازه همه چی فراووونننننن تازهههه ادم کیف میکنه
انگارحالا مثلا من خارج زندگی کردم
.. مثلا من همین ابگوشت قبل گباهخوارشدنم خیلی دوست داشتم اما الان دیگه خیلی دوست ندارم کلا رژیم غذاییم بهم خورد گوشت و مرغ دیگه زیاددوست ندارم یجوریم میشه...:-s
مثلا اسنک رو ما بصورت گیاهی میخوریم جای گوشت توش سویا میریزم خیلی هم خوشمزه میشه(سویا+فلفل دلمه+قارچ+پیازداغ+رب گوجه ای که مامانم درست کرده)..یاماکارونی هم همینطور.. روغن هم روغن سبوس برنج زیتون ذرت کنجد افتابگردون استفاده میکنیم..یباراون یباراین اینجوری
..
*وای من هممممممممممممممم