(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: یه مقداری (و فقط یک مقداری) میتونه تأثیر داشته باشه، به هر حال اینکه هر مرحله از رشد جنین توو چه فصل و چه شرایط محیطی بوده میتونه توو بعضی رفتارا مثل رودرنج بودن و ... تأثیر داشته باشه، اما تأثیر ژنتیک (ارثبری از والدین) و صفات اکتسابی (نوع تربیت و خانواده و محیطی که بچه تووش رشد میکنه) اونقدر زیاد هست که اثر ماه تولد در مقابلش نزدیک به صفر هست.
این فالها و ... الکی هستند. یه بار یه مطلب روانشناسی در این مورد میخوندم که نوشته بود توو حالت عادی ۵۰ درصد چیزهایی که نوشتن درست در میاد (به هر حال مثلاً طرف یا زودجوش هست یا calm، یا مهربون هست یا نیست)، اما نکتهش اینجا بود که حتی اگه ۳۰ درصد مطالبی که نوشته درست باشه هم، طرف اون ۳۰ درصد رو bold میکنه و حتی به صورت لحظهای خودش رو با اون ۷۰ درصد نادرست تطبیق میده! برام جای سؤاله که بیشتر مشتریهای این چیزا و فال و ... هم خانمها مخصوصاً دخترها هستند.
آهان
خب اینو میشه قبول کرد
شرایط محیطی و فصلی و غیره رو
هرچند تاثیرش به نظر منم خیلی خیلی کمه.
خب من همیشه یه سوالی دارم مثلا اونایی که هفت ماهه به دنیا اومدن تکلیفشون چیه.فرقی با نه ماهه هایی که تو همون ماه به دنیا اومدن دارن از نظر همون خصوصیات مربوط به ماه تولد یا نه.
ولی به قول شما وقتی کسی میخوندشون همون سی درصد رو میبینه و خودش رو با اون سی درصد ارزیابی میکنه و باور میکنه این طالع بینی ها رو.
در حالیکه خیلی از صفات بین همه آدم ها مشترکه مثل همین مهربانی یا زودرنج بودن و .. که شما هم اشاره کردید بهش.
دقیقا. دخترها خیلی طرفدار فالن
و خیلی هم هزینه میکنند براش! انواع فال .. فال قهوه..تاروت.. شمع.. یا از این اسم های عجیب غریب! خودشون میرن که هیچ بقیه رو هم ترغیب میکنند به فال و القا میکنند که فالگیر هرچی در موردشون گفت درسته!
برا خود من هم عجیبه این قضیه. :| همین مونده یکی بیاد از تو فنجون قهوه من ، آینده ام رو استخراج کنه!
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: پوونه من اوایل اعتقاد نداشتم ولی دیدم انصافن درسته!
دست کم راجع ب خودم ک درست بود
دست شما درد نکنه
آخه چی ِ اینا درسته؟
کسی ک اینا رو نوشته یه چینیه. چینیه چطور میدونست که برا ماه های شمسی باید طالع بینی بنویسیه؟