(۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۹ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: (08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: نگران نباش دوست عزیز
من صنعتی اصفهان بودم اما رتبه ام خوب بود تازه رتبه ۴و۵,۲۰و۳۶و۵۰و۶۳و۱۰۲ سال پیش همه از دوستان من بودند که تو دانشگاه صنعتی اصفهان درس خوندند و اکثرا هم دانشجوهایی معمولی و گاهی ضعیف بودند طوری که الان دوستم با معدل کارشناسی ۱۳ الن امیرکبیره و خیلی هم موفق.
همه چیز به تلاش درست شما بستگی داره من سال پیش ترش هم درس خونده بودم اما درست تلاش نکردم و ضربه بدی خوردم باید به همه دروس به اندازه کافی توجه کنید و براش وقت مناسب بذارید.
ایشالا که نتایج شما سال آینده از بچه های امسال خیلی بهتر خواهد بود.
دوست عزیز این چ نظری هست؟؟؟
صنعتی اصفهان اومدی با دانشگاه های درجه ۳و۴ کشور مقایسه می کنی
معدل ۱۳ صنعتی اصفهان بسیار با سواد و عمیق هست تا معدل ۱۷-۱۸ دولتی درجه دوم...
صنعتی اصفهان بچه ها از پایه دید ریاضی و اماری قوی دارند... دید مهندسی نرم افزارشون فقط ضعیفه (تو کار عملی ممکن هست!)
و گرنه با بچه های شریف هیچی کم ندارن
منم نگفتم ضعیف هستند و برعکس عملی خیلی قوی دارند اما منظورم این بود که خواستن توانستنه تو صنعتی اصفهان هم مثل خیلی جاهای دیگه هم استاد خوب هست و هم بد از همه مهم تر اینکه خیلی از این دوستانی که من رتبه هاشون گفتم اصلا بچه های درس خوانی نبودند و همه از سال آخر شروع کردند به همین دلیل خیلی از درس ها رو عملا از صفر شروع کردند اما موفق شدند.نابراین هرکس دیگه ای هم می تونه.
جالب اینه که دوستانی که معدل بالاتری داشتند تا این اندازه موفق نبودند چونبه نظر من معدل ملاک خوبی نیست به خیلی چیزها بستگی داره مثل استادی که باهاش درسو می گیری تعداد واحدهای اون ترمت و از همه مهم تر رابطه ات با حل تمرین و یا استاد. گرچه دانشگاه و جو علمیش تو پایه علمی فرد موثره اما این طور نیست که همه بچه هایی که رتبه های خوب میارن و تو یه دانشگاه خوب درس می خونند پایه علمی خوبی دارند.
مثلا یادم دوستم برق خواجه نصیر بود می گفت ترم اول ریاضی ۱ کمترین نمره ۱۹.۵ بود در حال که تو صنعتی از ۱۲۰۰ نفر ۸۰۰ نفر افتادند و بعد همین درس تو معدل همه یه تاثیر داره حالا کی سطح علمیش بالاتره؟
من دوستانی دارم که از دانشگاه آزاد صنعتی اصفهان قبول شدند الان دارند از ایران میرن.
درسته که قبول شدن از یه دانشگاه درجه ۳و ۴ سخته اما ممکنه, همین طور که شریف قبول شدن از صنعتی خیلی سخته اما این دوستانم موفق شدند.
پس بهتر آدم به خودش اطمینان داشته باشه و تلاش کنه نه اینکه با مانع تراشی واسه خودش وقت و انرژیش تلف کنه