دلم روزی رو میخواد که جنگ نابرابر،کودک کشی و نسل کشی توی هیچ کجای این کره خاکی نباشه.
و گاهی با خودم میگم وقتی واقعا هیچ کاری نمی تونی بکنی، دعا که میشه کرد.
الـلّهُـمّ إنـِّی أسـألـُک بِـقُـوَّتِـکَ الـقَـوِیَّـه،
و بِـجَـلالِـکَ الشـَّدیـدِ الّـذی کُـلّ خَـلـقِـکَ لَـهُ ذَلـیـلٌ
أن تُـصَـلِّیَ عَلی مُحَمّـدٍ و أهـلِ بَـیـتِـه
وَ أنْ تَـأخُـذَ الـصَّـهـایِنـه السّـاعَـه السّـاعه
معنی:
خدایا به نیروی پرتوانت و عظمت سرسختت که هر مخلوق تو در برابر آن خوار و ذلیل است همانا در خواست میکنم که درود بر محمد و اهل بیتش بفرستی و مرگ صهاینه را همین آن ، در همین لحظه برسانی
داوود بن علی از جانب خلفای عباسی حاکم مدینه بود و او معلی بن خنیس را که یکی از اصحاب و یاران خاص حضرت امام جعفر صادق (ع) بود را به زندان افکند و در زندان از معلی بن خنیس خواسته بود یاران حضرت را معرفی نماید ولی معلی بن خنیس از این کار امتناع کرده بود ، به همین جهت او را شکنجه و سپس دستور قتل او را صادر کرد و او را گردن زد .
حضرت از این امر سخت ناراحت شدند و فرمودند که
به خدا قسم قاتل معلی بن خنیس را نفرین خواهم کرد ، او دوست ما را میگیرد و مالش را مصادره میکند و او را به قتل می رساند !
داوود بن علی گفت که آیا مرا با نفرین خود تهدید میکنی ؟
و حضرت امام جعفر (ع) شب را تا سحر به نماز مشغول شدند و در حالیکه در سجده بودند این نفرین را بر علیه دشمن به پیشگاه خداوند متعال عرضه داشتند
الـلّهُـمّ إنـِّی أسـألـُک بِـقُـوَّتِـکَ الـقَـوِیَّـه، و بِـجَـلالِـکَ الشـَّدیـدِ الّـذی کُـلّ خَـلـقِـکَ لَـهُ ذَلـیـلٌ ، أن تُـصَـلِّیَ عَلی مُحَمّـدٍ و أهـلِ بَـیـتِـه ، وَ أنْ تَـأخُـذَ ه السّـاعَـه السّـاعَـه.
و لحظه ای که از سجده سر برداشتند صدای شیون از خانه داوود بن علی بلند شد در این هنگام حضرت فرمودند : من خداوند را به دعائی خواندم و خداوند ملکی را مأمور کرد که با عمودی بر فرق داوود بن علی کوبید و مثانه اش ترکید و به درک واصل شد
مرحوم آیت الله محمد باقر حکمت نیا هم به تأسی از امام صادق (ع) به جهت برچیده شدن صهیونیستهای ظالم غاصب و قاتل که دشمنان اسلام میباشند به همین کیفیت نفرین مینمودند و دیگران را هم به خواندن آن در مجالس و پس از نماز به عنوان حداقل وظیفه سفارش میکردند. و به جای ضمیر ((ه )) در تأخذه کلمه الصهاینه را میخواندند:
منبع:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.