(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ق.ظ)sara azadi نوشته شده توسط: (17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: خوش بحال داداشت، خواهر من که هر کیو میخواد برام شکار کنه میپره
بقول خواهرم که میگه "خودم باید با دست خودم خودمو بدبخت کنم" شما هم داری برا خودت دنبال هوو میگردی هااااااااااااا حواست جمع باشه اون دختر خانوم میاد جاتو میگیره و داداشی رو میبره دردر :دی حالا خود دانی :دی
می دونم ولی داداشی که بالاخره باید ازدواج کنه، به قول شما این هوو دوست خودم باشه بهتره تا یه غریبه.
این خواهر شوهر بودنم یه حس خاصی داره ها.
نگران نباشید همون اول توجیهش می کنم که این داداشی اول داداش من بوده بعد شوهر اون شده که یه وقت حس مالکیت بهش دست نده.
این پروسه ازدواج واقعا پروسه ی پیچیده ایه. آرزو می کنم شما و سایر جوونا نیمه ی گمشدتون رو پیدا کنین و خوشبت شین.
من اگه داداشم مجرد بود هیچوقت اینکارو نمیکردم، میگفتم خودت برو انتخاب کن که بعدا نیای بگی فلان اخلاقش بده تقصیر توه که برام جورش کردی
خدایی نکرده سر هر اختلاف ناچیز، منو مقصر میدونستن
خیلی مواظب باش و اتمام حجت کن باهاشون، اینم فکر نکن که چون دوستته و بشه زن داداشت خوش میگذره
کلا قضیه سخت تر هم میشه، چون آدم از غریبه انتظاری نداره، ولی از دووست انتظارای زیادی داره که ممکنه پشیمونت کنه( چون توو فامیل این قضیه رو داریم میگم)
در آخر امیدوارم هر چی صلاحه همون بشه
بحث مشاوره ازدواجی شد
)))
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: (17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: دچار فراموشی بدی شدم. حافظه کوتاه مدتم تعطیله تعطیله
گوشیمو برمیدارم نمیدونم چیکارش داشتم. حتی بعضی وقتا میرم اس ام اس بنویسم نمیدونم برای کی و چی میخواستم بنویسم
لپتاپ روشن میکنم تا ۱۰ دقیقه به دسکتاپ زل میزنم و واقعا نمیدونم چیکارش دارم
بروزر باز میکنم نمیدونم میخواستم چیو سرچ کنم
و و و هزاران مورد وحشتناک تر
اوضاع بدیه
باید برم MRI?
دلایل فراموشی های تهرانیها هم گویا کشف شده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
درگیریه فکریه .. حتما" زیاد تو اینده و گذشته سیر میکنی که باعث میشه زمان حالتو فراموش کنی..
فکرت اروم باشه همه چی حله ..ربطی به تهران زندگی کردن نداره!!
اون مورد لینکه تقریبا یه جوک بود
) اومدم سرچ کنم دلایل فراموشی های کوتاه مدتو که بهش برخوردم
ولی درکل بعد از کمی پیگیری تصمیم گرفتم مواد مغذی بیشتری بخورم، مثل کنجد و انواع مغزها مثل گردو، برای هممون خوبه شمام میل کنید
نهایتش پیش متخصص میرم