(۱۷ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ)IT_SUT نوشته شده توسط: (15 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ)elham_sh219 نوشته شده توسط: ﺷﮏ ﻧﮑﻦ !
ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﻱ ﺁﺧﺮ ، ﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ ﺗﺎﺭﻳﻜﻲ ﻧﻮﺭﻱ ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ،
ﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍﻱ ﺭﺥ ﻣﻲ ﺩﻫﺪ و ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ….
خسته ام. اصلا نمی دونم چرا تویه این ۲ سال فقط اتفاق های بد برام میفته. همه چیم رو دارم از دست میدم و از دست دادم.خدا هم هیچ کاری برام نکرد . نمی دونم تاوان کدوم گناه رو دارم پس میدم. به جز اینکه تو تمام عمرم سعی کردم آدم خوبی باشم . به ناموس کسی چپ نگاه نکردم. تو تاکسی وقتی یه دختر سوار میشه اونقدر خودم رو جمع میکنم یکی ندونه فکر میکنه مشکلی دارم تا اون طرف احساس بدی نداشته باشه.اصلا شاید من املم . از خودم می پرسم چرا من؟ منی که تمام تلاشم این بوده در حق کسی بد نباشم چرا اینقدر باید بد برام بیاد. هر چقدر دعا کردم، هر چقدر توکل کردم ، هر چقدر نذر کردم هر چی تو هیئت ها رفتم هیچ فایده ای نداشت هیچ وقت خدا از راه نرسید هیچ وقت دستم رو نگرفت در صورتی که من دست کسی که به طرفم دراز میشه رد نمیکنم. دو هفته ای هست که کلا عوض شدم تمام اعتقاداتم رو از دست دادم دیگه خدا رو قبول ندارم چون که فک میکنم داره اذیتم میکنه . امیدوارم هیچکدمتون به اینجا نرسین. من تنها دلخوشیم اینه که آخرش مرگه.
یه چیز دیگه بگم که تازه گی ها کشف کردم اگه می خواهین تو زندگی موفق باشن باید ریاهکار باشین. باید تظاهر کنین.باید بد بود تا خوبی برات بیاد. این قانون اوج ظلمه.
خدا همیشه همیشه آدم رو داره امتحان میکنه! این رو بدونید که خدا هر بنده ایش رو که بیشتر دوست داره بیشتر امتحانش میکنه تا ببینه ایمانش چقدر واقعیه!
شما با این چیزایی که گفتید مشخصه که به خدا خیلی نزدیک هستید که خدا داره امتحانتون میکنه!
یه چیز دیگه ام اینه که خدا اون بنده ایش رو که بیشتر دوست داره دیرتر خواسته اش رو بهش میده تا اون بیشتر بیاد در خونشون و بیشتر صداش بزنه! اینجوری خدا جلو فرشته هاش به بنده اش می باله! میگه ببینید با اینکه دعاش رو مستجاب کردم اما بهش ندادم، بازم میاد به طرفم و خسته نمیشه!
البته کاملا حق با شماست! تو این راه آدم خسته ام می شه! جنس این خستگی ام با خستگی های دیگه فرق داره ، خیلی سخت تره، خدای نکرده تهش ناامیدیه! اما اینجاست که شیطون میاد و از این حالت بنده سو استفاده میکنه و سعی میکنه آدم رو ناامید کنه! اما باید قوی بود اصلا شیطون و حرفاش رو تحویل نگرفت تازه باید برعکس این چیزی که بهمون میگه رفتار کنیم. چون شیطون خیلی زرنگه منتظر یه لحظه غفلت ما آدماست که ما رو به سرعت بکشه سمت خودش!
پس ان شاالله شمام به همون روند همیشگیتون برگردید و به حرفای شیطون گوش ندید، به خدا توکل کنید، اونم توکل واقعی!
بهش بگید که شیطون نمیذاره مثه همیشه باشید و ازش بخوایید که کمکتون کنه تا از دستش خلاص بشید...
دلتونم همیشه به رحمت و مهربونی خدا خوش باشه، حتی در اوج ناامیدی!
چون:
معجزه هیچ گاه خبر نمی کند، پس با احتیاط ناامید شوید!