(۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ)۰X00412E49H نوشته شده توسط: " این خانم هایی که جدیدا گوش هاشونو از مقنعه یا روسریشون میارن بیرون دقیقا دنبال چی هستن، یا بهتره بگم قراره چی رو اثبات کنن، بگن شاید ما هم بتونیم کمکشون کنیم"؟
دلیلش چند تا چیز میتونه باشه:
۱. تابع مد بودن. احتمالاً جدیداً چنین چیزی مد شده. من خودم خیلی توی جامعه ندیدم گوشها بیرون باشه.
۲. اثبات این نکته که آزاد هستند. یعنی این کار نوعی اعتراض نسبت به حجاب هست، ولی از اونجا که نمیتونن کامل حجاب رو بردارند با این حرکات اعتراض خودشون رو نشون میدن.
۳. جلب توجه افراد. خیلیها هم به خاطر جلب توجه چنین کاری رو انجام میدن. یعنی برخیها دوست دارن مورد اشاره سایر افراد جامعه (حالا چه خوب و چه بد) قرار بگیرند. البته من فکر نمیکنم هدف نهایی اونها چیزی شبیه اهداف مثلاً طاووسها باشه، یعنی بخوان با این کار جفت خودشون رو پیدا کنند.
بسیاری از دختر خانمهای ما، نادانسته مدهای مورد نظرشون رو انتخاب میکنند. در واقع هدفشون بیبند و باری و ابتذال نیست، بیشتر میخوان خودی نشون بدن، به خاطر همین هم هست که چنین پوششهایی مدتی رایج میشه و بعد از مدتی از بین میره. به نظر من راهحل این مسایل تنها فرهنگی هست، باید غنای فرهنگی و زیبایی پوشش درست ایرانی، اسلامی رو به بچههای مردم نشون بدیم و حق انتخاب رو به خودشون واگذار کنیم.
متاسفانه دیدی که الان وجود داره، هیچ تمایزی بین ۳ گروهی که ذکر کردم قایل نمیشه، بسیاری از افراد جامعه در دسته اول قرار میگیرند و مخالف حجاب نیستند و از اینکه انگشتنما باشند هم زیاد خوششون نمیاد منتهی نمیتونن در جمع همسالان هم مورد تحقیر قرار بگیرند. نبود جایگزینهای مناسب، شاد و جوان پسند دلیل عمدهای به گرایش این افراد به چنین پوششهایی هست.