(۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ)IT SIROOS نوشته شده توسط: (31 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ)Andrew S.Tanenbaum نوشته شده توسط: (30 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)IT SIROOS نوشته شده توسط: (30 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ)Andrew S.Tanenbaum نوشته شده توسط: [quote='IT SIROOS' pid='195374' dateline='1374426999']
چرا عشق برای اکثر ما شده رابطه دختر با پسر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا کسی به اون فک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
خدایا چقد غریبی
واقعا حرف درستی زدید.نکته ای که هست اینه که عشق خدا رو در دل داشتن لیاقت و شایستگی میخواد.اکثر ما آدما برای جایگزین کردنش به اینجور روابط رو میاریم.البته اینا هم جزئی از زندگیه.اگر غلط بود خداوند چنین چیزی رو از سنت هاش قرار نمی داد.اما باید از راه درست و صحیحش عمل کرد.
نه خوش تیپ
من با حرفای شما زیاد موافق نیستم لیاقت و شایستگی نمیخواد ،بلکه معرفت میخواد با یه خورده توجه به اطرافمون! با این حرفا فقط خودمونو از خالقمون دور میکنیم .
شما خوش تیپ تری که
اگه معرفت داشته باشی یعنی در واقع لیاقت داری.اینا ۲ روی ۱ سکه هستن
ضمنا" عکس خودم نیستا.در این زمینه کمی معرفتتون پایینه.
معرفت به راحتی به دست میاد با راز و نیاز
بستگی داره چه جور برداشت کنید از خوش تیپی !!!
واقعا باید چشمها را شست
جور دیگر باید دید
حالا هرطور هم برداشت کنید،بهرحال این تصویر من نیست.بنابراین مبنای درستی واسه برداشت شما نمی تونه باشه.
معرفت با تفکر و تامل و مطالعه بدست میاد نه با راز و نیاز.گروهی مثل خوارج،پیشونی هاشون از فرط عبادت و راز و نیاز پینه بسته بود ولی در مقابل مولا علی (ع) شمشیر کشیدن.اگه قرار بود راز و نیاز معرفت بیاره امثال اینارو ادم میکرد.ولی معرفت نداشتن.
معرفت هست که ارزش راز و نیاز رو بالا میبره.وگرنه ۱ سری کارهای طوطی وار هیچ ارزشی از لحاظ دینی نداره در حالیکه معرفتی پشتش نباشه.
بحث زیاد است و در این مختصر نگنجد متاسفانه.