(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: (16 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: I hate wimax,I hate wimax,I hate wimax,I hate wimax,I hate wimax,I hate wimax
(ایکون گریه دم دست ندارید؟؟)
چرا پروژه چیزی برداشتی که هیچ اطلاعاتی در مورد پیاده سازی نه خود شما، نه استاد راهنمای شما در مورد آن ندارید؟
راستی به کجا رسیدید؟
والا ما از اول رفتیم به این استاد ... گفتیم استاد به ما یه شبیه سازی با opnet بده.از ترم ۷ ما رو گذاشته سر کار.من اواسط تیر رفتم پروپزال بهش بدم با حماقت تمام اومد موضوعم و عوض کرد و یه پروژه ی پیاده سازی داد.منم به امید اینکه خودش بلده قبول کردم!گفتم خودش کمک می کنه!اما حالا که برای کمک رفتم پیشش می بینم خودم اطلاعاتم بیشتره!
به اینجا رسیده که به دلیل تفاوتی که تو مک هدر شبکه های وای فای و وایمکس هست من دارم سعی می کنم بفهمم اصلا می شه از شبکه ی وایمکس مک ادرسشو به دست اورد؟
اول به ذهنم رسید از پروتکل ARP استفاده کنم اما وایمکس packet های arp و فیلتر می کنه نمی ذاره عبور کنن و
تا این جا به این نتیجه رسیدم که خوب به دلیل مکانیزم امنیتی وایمکس اصلا نمی شه ازش مک ادرس گرفت(که البته ممکنه نتیجه ی اشتباهی باشه).حالا دارم سعی می کنم بفهمم CID که تو وایمکس استفاده می شه بر چه اساسی به دست می اد.
-------------------------------------------------
بچه ها تورو خدا هر کسی در مورد وایمکس چیزی می دونه یا کسی و می شناسه که در مورد وایمکس می دونه و کار کرده به من کمک کنه!وقت داره می گذره اگر همه اش و بذارم واسه پروژه پس کی واسه کنکور بخونم؟