(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: خدایا نشد اون چیزی شه ک میخوام
مثه اینه ک بهمون الفبا رو یاد داده باشن بعد بگن حالا بیاید انشا بنویسید
این طراح ها چه فکری کردن اخه فک میکنن ما تو دانشگاه تمرینهای MIT رو حل میکنیم ک اینقدر با نامردی تمام سوال میدن
اخه تو کلاسی ک یک سوم جلساتش تشکیل نشده
از اون دو سوم تشکیل شده از ۴ساعت ۲ساعتشو استاد گرام پیچونده از اون دو ساعت مسایلی به شدت ابکی رو به ما یاد دادن
از ما دانشجوها ی اون کلاس اخه چه توقعی دارن
طراح محترم داده و طراحی خدایی و انصافا خیلی نامردی ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
حستو درک میکنم دوست عزیز
من تو دانشگهای درس خوندم که استاد درس طراحی الگوریتممون که درس اصلی کنکور بود مسئول آموزشمون بود که مدرکش هیچ ربطی به کامپیوتر نداشت!!ساعت ۱:۳۰ کلاس شروع می شد ۲ می اومد سر کلاس از اون ورم سه ونیم کلاسو تموم می کرد و می رفت ..وسط کلاسم مراجعه آموزشی داشت و..
درس دادنش هم که افتضاح بود..از روی جزوه می دید می نوشت پای تابلو..اصن یه وضعی بود..معماری که استادش بدتر بود اون مثلا" فوق کامی داشت , معماری رو از روی اسلاید رو خونی می کرد ..نمره دادن هاشون اشکمون رو در اورد..بقیه درسها هم تقریبا" اینطوری بود و استادا خیلی کم کاری می کردن.. حالا که اومدم واسه ارشد بخونم فهمیدم کجا هستم و کجا باید باشم!!
اگه بخوام میتونم یه رمان بنویسم از روزایی که داشتم
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خواستم بدونی مثل خودت هم زیاد هست.. توکل کن و بسپار به خدا .. دلمون به اون بالا سری خوشه که هوامونو داره
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: (24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: این
که یاهو کنار compose گذاشته چه باحاله، چه ایده هایی که به ذهنشون خطور نمیکنه!!
منم امروز دیدم، جریان این قلبه چیه؟
برید روش می نویسه واسه چیه
واسه روز ولنتاین هست که البته فرداست .
دوستان این قلب که میگید دقیقا" کجاس؟! چرا من نمی بینم ؟!
امروز وقتی مراقب اومد برگه هامونو گرفت , با دوستم که جلوم نشسته بود شروع کردیم تند و تند سوالا رو چک کردیم اصلا" انگار نه انگار که باید پاشیم بریم
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
بعد مراقبه اومد گفت مذاکرات هسته ای تون رو بذارید واسه بیرون
![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
)
من و دوستم :
![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
![Blush Blush](images/smilies/blush.gif)
مراقب: