(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: گوشی زیر ۴۰۰ تومن چی خوبه؟! مدلای خوب و خوشگل البته با کاربری خوب. بگین تا ببینم
لمسی نباشن
Z1
One Max
Note 3
lumia 1520

با این پول نمیشه چیز خوبی خرید. شاید سری آشا نوکیا گزینه خوبی باشه. من اگه میخواستم انقدر برای خرید گوشی هزینه کنم یه گوشی از این نوکیا قدیمیا میخریدم چون آنتن دهیش عالیه، عمر باتریش بالاست، ضربه بخوره چیزیش نمیشه و اگه گم بشه یا بلایی سرش بیاد ناراحت نمیشم.
قضیه خریدن گوشی شد یا خواهرم افتادم. از من پرسید چی بخرم تو فلان بازه قیمت. منم کلی وقت گذاشتم در نهایت ۳-۴ تا گوشی بهش معرفی کردم مزایای هر کدومو گفتم (یعنی انقدر تخصصی که مغازه دارا عمرا اینجوری میگفتن) در نهایت بعد از کلی وقت گذاشتن و اینا رفت یه گوشی دیگه خرید و من شدم :|

اینا که لمسی ان

من میخوام دکمه داشته باشن همچین اس که میدم ،سرعت عمل بسیار بالاباشه

دیگه من گوشی ۱ تومنی دلم نمیاد بخرم. همون یه سری نیازای منو رفع کنه کافیه بیشتر ازون دیگه بیخودیه حس میکنم برا من
من آخه تو این چند سالی که کوشی دارم (از وقتی که ایرانسل اومده

) تا به حال ۶،۷ تا گوشی عوض کردم.. آخه مثلا قصدم اینه یه چی بخرم ولی نمیدونم همه چی دست به دست هم میدن من اون چیزی که دوس دارمو نخرم... مثلا داداشم همرام میاد یه چی دیگه نطر میده در عرض ۱۰ مین من اونو خردیم تموم شد رفت. یا رفتیم برا خرید یه گوشی دیگه فروشنده یه نظر داد من بازم اون همه علایقمو نمیدونم چطور ول کردم نطر فروشنده رو قبول کردم.. دیگه نمیدونم چرا انگار هرچی بییشتر سرچ میکنم کمتر به نتیجه میرسم برای خرید چیزی که میخوام. الانم میخوام بدونم چی خوبه باز یهو نرم تو مغازه یه چی دیگه بردارم....