زمان کنونی: ۰۷ دى ۱۴۰۳, ۰۲:۵۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۸۶۱۱
۱۵ شهریور ۱۳۹۲, ۱۱:۵۹ ب.ظ
گاهی باید رد شد
باید گذشت
گاهی باید در اوج نیاز، نخواست
گاهی باید کویر شد
با همه ی تشنگی
منت هیچ ابری را نکشید
گاهی برای بودن
باید محو شد.
باید نیست شد
گاهی برای بودن
باید نبود

[تصویر:  2hpj6v9.png]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: kati , M*Gh , **sara** , deh-ab , Somayeh_Y , SaMiRa.e , mmsaeed , Abrekhoshhal , Mänu , Pakniat
ارسال: #۸۶۱۲
۱۶ شهریور ۱۳۹۲, ۰۱:۴۵ ق.ظ
من الان دغدغه ام اینه که تخم مرغ شده شونه ای ۹۵۰۰ و حتی بعضی جاها ۱۰۰۰۰ تومان !!!
کیه که ندونه دانشجو اونم از جنس خوابگاهیش کلا با تخم مرغه که زنده ست؟؟؟ Sad

The best defense against logic is ignorance
 سپاس‌گزاری شده توسط: Breeze , kati , انرژی مثبت , mmsaeed , atenaa , azad_ahmadi , Abrekhoshhal , eng_majid , fatemesoleimani
ارسال: #۸۶۱۳
۱۶ شهریور ۱۳۹۲, ۰۳:۰۸ ق.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
تا حالا از توی قطار اومده بودین مانشت؟ Big Grin

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta

There is no there there.
 سپاس‌گزاری شده توسط: Somayeh_Y , Breeze , kati , انرژی مثبت , sahar121 , Abrekhoshhal , Aref Safari , M*Gh
ارسال: #۸۶۱۴
۱۶ شهریور ۱۳۹۲, ۰۹:۲۲ ق.ظ
خواهرم زاده ام حالش خوب نبود. یه ساعت براش لالایی بخون و سر بغل و روی پا می خوابوندیمش، نیم ساعت بعد با جیغ از خواب می پرید. بمیرم، بچه لپ هاش آب شد Sad البته الان خدا رو شکر حالش بهتره.
بچه مریض داشتن خیلی سخته، الهی خدا همه مریضا رو شفا بده مخصوصا بچه ها رو. دل پدر و مادرها خون میشه در این مواقع.

کلا دیشب، شب وحشتناکی بود، یه خوره هم از یه جای دیگه بجونم افتاده بود، دیگه همه چی تکمیل شده بود. خدا رو شکر که صبح شد، دیرتر از همیشه گذشت ولی بالاخره گذشت.

بعد یه چیز دیگه
خیلی سخته آدم طلبکار داشته باشه! بعد عمق فاجعه اون جایی هست که خودت طلبکار همیشگی خودت باشی. خدا الهی هرچی بدهکاره رو از دست طلبکاراش خلاص کنه، شر منم از سر خودم کم کنه Big Grin

بعد باز یه چیز دیگه
دوستانی که مطلبی رو از اینترنت به اشتراک می گذارند توی این تاپیک، مخصوصا شعر، میشه لطف کنند اسم شاعر رو هم زیرش بنویسند.بعضی موقع ها بعضی شعرها و متن ها واقعا روح آدم رو به شدت تحت تاثیر قرار میده. در اینجور مواقع آدم دوست داره بدونه سبب این حال خوب کی بوده.

البته اگه شاعرش رو نمی شناسید که هیچ، همین که اینجا مینویسید دست تون درد نکنه.
من از صبح یه چند خط توی ذهنم داره رژه میره که یادم نمی اومد کجا خوندم. بعد کلی فشار مغزی Big Grin الان به این نتیجه رسیدم که نوشته آقای " محمد علی بهمنی" هست.

شاعری یعنی
یک نفر ذوق دردسر دارد.

پ.ن. چقدر حرف زدم، کله سحر صبح شنبه. فکر کنم تمام کوپن این هفته ام رو برای نوشتن توی این تاپیک یه جا مصرف کردم Wink
 سپاس‌گزاری شده توسط: Breeze , انرژی مثبت , SaMiRa.e , M*Gh
ارسال: #۸۶۱۵
۱۶ شهریور ۱۳۹۲, ۰۲:۲۷ ب.ظ
هر شبنمی در این ره صد بحر آتشین است / دردا که این معما شرح و بیان ندارد
ای دل طریق رندی از محتسب بیاموز / مست است و در حق او کس این گمان ندارد
گر خود رقیب شمع است اسرار از او بپوشان / کان شوخ سربریده بند زبان ندارد

think positive
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e
ارسال: #۸۶۱۶
۱۶ شهریور ۱۳۹۲, ۰۳:۴۰ ب.ظ
ما کشته نفسیم و بسی آه برآید
از ما به قیامت که چرا نفس نکشتیم؟!
افسوس بر این عمر گرانمایه که بگذشت
ما از سر تقصیر و خطا در نگذشتیم
.
.
ایام جوانی چو شب و روز برآمد
ما شب شد و روز آمد و بیدار نگشتیم
واماندگی اندر پس دیوار طبیعت
حیف است دریغا که در صلح بٍهَشتیم
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e
ارسال: #۸۶۱۷
۱۶ شهریور ۱۳۹۲, ۰۳:۵۲ ب.ظ
برای به دست آوردن یه چیزی که میخوای باید بعضی از چیزایی رو که داری از دست بدی!
از بعضی قوانین طبیعت متنفرم...!!
مثلا ً یه قانون طبیعت که فکر کنم ۹۰ درصدتون تجربه کردین :
همیشه لباسی رو که خیلی دوسش داری یه بلایی سرش میاد...حالا یا رنگ میگیره ، یا پاره میشه یا روغن میریزه دیگه پاک نمیشه!!
اصن وضیه!!

آنجا که رویاها به حقیقت می پیوندند...مرا خواهی یافت. ------------------------- وضعیت : [تصویر:  53319_mrsbeasley.gif]
 سپاس‌گزاری شده توسط: kati , Breeze , Mänu , fatemesoleimani
ارسال: #۸۶۱۸
۱۶ شهریور ۱۳۹۲, ۰۵:۳۵ ب.ظ
دخترای گل مانشتی روزتون مبااااااااااااااااارک .. بوووس به همتون Heart Heart Heart Heart

سپاس‌گزاری شده توسط: kati , M*Gh , Abrekhoshhal , انرژی مثبت , maryam.raz , Mänu , Somayeh_Y , maryami
ارسال: #۸۶۱۹
۱۶ شهریور ۱۳۹۲, ۰۷:۲۵ ب.ظ
سلام
منم نوبه ی خودم این روز رو هر جند دیر Undecided به تمام دختر نجیب و پاکدامن تبریک میگم و امیدوارم فردا مادرانی شوند که نسلی پاک را روانه جامعه کنند
 سپاس‌گزاری شده توسط: sahar121 , kati , SaMiRa.e , M*Gh , انرژی مثبت , virtual girl , par par_92 , Somayeh_Y
ارسال: #۸۶۲۰
۱۶ شهریور ۱۳۹۲, ۰۷:۵۳ ب.ظ
Heart RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
خدایا هر گاه دلم رفت تا محبت کسی را به دل بگیرد، تو او را خراب کردی، خدایا، به هر که و به هرچه دل بستم، تو دلم را شکستی، عشق هر کسی را که به دل گرفتم، تو قرار از من گرفتی، هر کجا خواستم دل مضطرب و دردمندم را آرامش دهم، در سایه امیدی، و به خاطر آرزویی، برای دلم امنیتی به وجود آورم، تو یکباره همه را برهم زدی، و در طوفان های وحشتزای حوادث رهایم کردی، تا هیچ آرزویی در دل نپرورم و هیچ خیری نداشته باشم و هیچ وقت آرامش و امنیتی در دل خود احساس نکنم… تو این چنین کردی تا به غیر از تو محبوبی نگیرم و به جز تو آرزویی نداشته باشم، و جز تو به چیزی یا به کسی امید نبندم، و جز در سایه توکل به تو، آرامش و امنیت احساس نکنم… خدایا ترا بر همه این نعمتها شکر می کنم.”شهیدچمران
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: sara901 , انرژی مثبت , Somayeh_Y , maryami
ارسال: #۸۶۲۱
۱۶ شهریور ۱۳۹۲, ۱۰:۱۳ ب.ظ
چند وقته که بعد از نماز مغرب و عشا که قران رو باز میکنم که بخونم! همه اش میگی " بندگان ما عجول اند" آ خدا چه قدر صبر کنم؟
چشم.بازم صبر میکنم.

Blushخدا یـــــــــــا شکــــــــــــــــرتAngel

هر چی که خدا بخواد همون میشه

آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست؛
 سپاس‌گزاری شده توسط: x86
ارسال: #۸۶۲۲
۱۶ شهریور ۱۳۹۲, ۱۱:۰۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ، توسط sara901.)
اولش همه شکل هم هستیم
کوچولو و کچل
حتی صداهامون هم شبیه به همدیگه است
با اولین گریه بازی شروع میشه
هی بزرگ می شیم
بزرگ و بزرگتر
اونقدر بزرگ که یادمون میره
یه روز کوچولو بودیم
دیگه هیچ چیزیمون شبیه به هم نیست
حتی صداهامون
گاهی با هم می خندیم
گاهی به هم!
اینجا دیگه بازی به نیمه رسیده

واسه بردن بازی
روی نیمه ی دوم نمی شه خیلی حساب کرد
گاهی باید برای بردن بازی
بین دو نیمه
دوباره متولد شد!

یک سال دیگه گذشت
یکی میگه یک سال دیگه بیهوده گذشت
یکی میگه یک سال بزرگتر شدم
یکی میگه یک سال پیرتر شدم
یکی میگه یک سال دیگه تجربه کسب کردم
یکی میگه یک سال به مرگ نزدیک تر شدم
یکی هم اصلا براش مهم نیست و هیچی نمیگه.

منم یک سال بزرگتر شدم ... یکسالی که نمی دونم توش واقعا تونستم « بزرگ » بشم یا نه ؟ ... تونستم با مشکلات خودم کنار بیام ؟ ... تونستم همونی باشم که هستم ؟ ... تونستم بعضی از عیب هام رو برطرف کنم ؟ ... تونستم کسی رو نرنجونم ؟ ... تونستم دل کسی رو شاد کنم ؟ ...
نمی دونم ... باید فکر کنم ... شاید اونجوری که می خواستم باشم نبودم....ولی یکسال بزرگتر شدم...اونم خیلی سریع
.
.
.
.
.
.
.
پ.ن: تولدم مبارک . . . !!!

تقدیم به خود نازمBig Grin

به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من...
 سپاس‌گزاری شده توسط: M*Gh , SaMiRa.e , انرژی مثبت , f.b , mmsaeed , esisonic , Eternal , Somayeh_Y , maneshty , mohaddeseh70 , fatemesoleimani
ارسال: #۸۶۲۳
۱۷ شهریور ۱۳۹۲, ۰۱:۴۵ ب.ظ
باشه
آ خدا!
این همه رفتم دنبال این پذیرشا! اما نشد!
هر بار که خواستم حرفاتو بخونم گفتی " بندگان من عجولند"! خب صبر تا کی؟
باشه صبر میکنم اما خودت میدونی که ظزف صبر من کوچولوس! خودت کمک کن بهم

" فلیتوکل علی الله فهو حسبه " را به تمام وجودم بچشان! بذار با تمام وجود و با ایمان قلبی درکش کنم

سپاس گذارم

Blushخدا یـــــــــــا شکــــــــــــــــرتAngel

هر چی که خدا بخواد همون میشه

آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست؛
 سپاس‌گزاری شده توسط: sahar121 , x86 , kati
ارسال: #۸۶۲۴
۱۷ شهریور ۱۳۹۲, ۰۲:۳۹ ب.ظ
دعا کنین که اتفاقی نیفته.خدا خیلی هوامو داشته تا حالا خیلی اما دیگه خجالت میکشم ازش بخوام شماها ازش بخواین که اتفاقی نیفته

من همانم که می دانم در روز روحت چه جراحت هایی برمی دارد ، و در شب روحت را در خواب به تمامی بازمی ستانم تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آن را به زندگی برمی انگیزانم و تا مرگت که به سویم بازگردی به این کار ادامه می دهم.Heart

(انعام ۶۰)
 سپاس‌گزاری شده توسط: crevice , sahar121 , Breeze , SaMiRa.e , x86 , kati , parvin333
ارسال: #۸۶۲۵
۱۷ شهریور ۱۳۹۲, ۰۳:۳۰ ب.ظ
دل من همانند اتوبوس های شهر شده !
غصه ها سوار میشوند فشرده به روی هم و من راننده ام که فریاد میزنم :
دیگر سوار نشوید !!! جا نیست …

[تصویر:  2hpj6v9.png]
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , Eternal , Somayeh_Y , 10:30 , crevice , sun-shine , maryami

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۹۰۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۶۵,۳۹۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۵۱۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۷۳,۰۱۵ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۶۸ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۶۸ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۸۳ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۷۱۹ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۸۶۹ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۳۴۷ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close