زمان کنونی: ۲۴ فروردین ۱۴۰۴, ۰۳:۳۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۵۶۵۶
۰۱ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۴۴ ق.ظ
توکلت علی الحی الذی لایموت....

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Bache Mosbat , Masoud05 , SaMiRa.e , Parva
ارسال: #۵۶۵۷
۰۱ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:  مشکل من اینجاست که اونا از پروژه ی من سر در نمیارن
من هم یک استاد خیلی سختگیر داشتم که به این راحتی ها پروژه ها را قبول نمیکرد ، و حالاحالاها باهات کارداشت و هرچند هم که خوب تحویل میدادی بازهم یه چیز بیشتری میخواست ولی من هم سرنمره چانه زدم و یکمی هم کار کردم و یکمی هم پیچوندم Smile تا بالاخره راضی شد . مستندات هم چندین صفحه دیگه سر هم کردم!(البته برای پروژه ام و مستندات هم خیلی زحمت کشیده بودمSmile)
 سپاس‌گزاری شده توسط: esisonic
ارسال: #۵۶۵۸
۰۱ مهر ۱۳۹۱, ۰۱:۰۶ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ، توسط Masoud05.)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  توکلت علی الحی الذی لایموت....

جالبه ، امروز از صبح تا حالا من این جمله رو بارها با خودم تکرار کردم Smile

واللَّه خَیْرٌ وَأَبْقَى
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت
ارسال: #۵۶۵۹
۰۱ مهر ۱۳۹۱, ۰۱:۲۴ ق.ظ
امان از این دستگاه های کارت خوان ... پنجشبه شب یه مبلغ خیلی بالا کارت کشیدم، پول از حساب من کم شد ولی برای فروشنده ، حتی رسید عدم موفقیت هم نرسید ! حالا من باید پول از کی پس بگیرم !!!

اگر توانایی چنین سیستمی ندارید ... خوب راه ندازین دیگه ... عجب مملکتی شده !!!

امشب سیستم تراکنش عدم موفقیت بانک ملت ثبت نام کردم ... فردا هم دارم میرم ببینم بانک ملت چی جواب می ده ...
ارسال: #۵۶۶۰
۰۱ مهر ۱۳۹۱, ۰۱:۵۲ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ، توسط esisonic.)
(۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ق.ظ)sang نوشته شده توسط:  بعدش همونو حفظ کن عین بلبل تحویلش بده :ی
من اگه میتونستم چیزیو حفظ کنم که انقلاب اسلامی ۸ نمیشدم...Big Grin

آنجا که رویاها به حقیقت می پیوندند...مرا خواهی یافت. ------------------------- وضعیت : [تصویر:  53319_mrsbeasley.gif]
ارسال: #۵۶۶۱
۰۱ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۰۰ ب.ظ
تهمت! خیلی راحت به همه تهمت میزنه!
همه برنامه های مذهبی و سخنرانی ها رو هم می بینه، نمی دونم چرا تاثیرش رو نمی بینم.
خدا یه روز بین ما قضاوت می کنه، امیدوارم اگه من کورم خدا چشمم رو توی همین دنیا باز کنه!

هفت شهر عشق را عطار گشت، ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم!
ارسال: #۵۶۶۲
۰۱ مهر ۱۳۹۱, ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط:  تهمت! خیلی راحت به همه تهمت میزنه!
همه برنامه های مذهبی و سخنرانی ها رو هم می بینه، نمی دونم چرا تاثیرش رو نمی بینم.
خدا یه روز بین ما قضاوت می کنه، امیدوارم اگه من کورم خدا چشمم رو توی همین دنیا باز کنه!

تهمت Sad
هییییی کاش اوناییی که تهمت میزدن یه چیزاییو میفهمیدن !!!
کاااااااش اینقد ادما زود به همدیگه تهمت نمیزدن!! کاش تا مطمءن نمیشدن دهنشونو واز نمیکردن !!
کاااااااااش !
ارسال: #۵۶۶۳
۰۱ مهر ۱۳۹۱, ۱۰:۴۴ ب.ظ
تنها یک برگ مانده بود …
درخت گفت : منتظرت میمانم !
برگ گفت : تا بهار خداحافظ !
بهار شد ولی درخت میان آن همه برگ دوستش را فراموش کرده بود …
Sad

اللهم صل علی محمد و آل محمد
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , maryami
ارسال: #۵۶۶۴
۰۲ مهر ۱۳۹۱, ۰۱:۰۷ ب.ظ
خدا جونم چه روز قشنگی بود.خیلی احساس تازه بودن وزنده بودن میکنم.

زندگی هدیه خداوند به ماست و ” شیوه زندگی ” ما ، هدیه ما به خداوند .Smile
مراقب باشید انچه می بخشید چون رازی در قلبتان پنهان بماند .
ارسال: #۵۶۶۵
۰۲ مهر ۱۳۹۱, ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Nil Lu نوشته شده توسط:  یه چیزی تو گلوم گیر کرده اگه نگم لال از دنیا میرم.
این واقعا چه شانسیه؟
روزی که خیلی خوشگل و ترتمیز میکنی و تیپ میزنی همه میبیننت به جز اونی که باید ببینه!!
و روزی که قیافه ت مثل از بخت برگشته هاست و کلی هم رنگ و رو پریده و زشت و نچسبه قیافه ت دقیقا اون طرف میاد و میبینتت کاملا اتفاقی!!!
یعنی واقعا این چه شانسیهههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم طرز فکرتون اشتباهه،چون کسی که واقعا شما را دوست داشته باشه هرطوری که باشید دوستتون داره ونیازی نیست که ساعت ها وقت بزارید که براش تروتمیز بشیدچون اون دیگه دوست داشتن نیست.البته نظر من اینه.کمی بیشتر تامل کنید.

سپاس‌گزاری شده توسط: diligent
ارسال: #۵۶۶۶
۰۲ مهر ۱۳۹۱, ۰۱:۴۳ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Nil Lu نوشته شده توسط:  یه چیزی تو گلوم گیر کرده اگه نگم لال از دنیا میرم.
این واقعا چه شانسیه؟
روزی که خیلی خوشگل و ترتمیز میکنی و تیپ میزنی همه میبیننت به جز اونی که باید ببینه!!
و روزی که قیافه ت مثل از بخت برگشته هاست و کلی هم رنگ و رو پریده و زشت و نچسبه قیافه ت دقیقا اون طرف میاد و میبینتت کاملا اتفاقی!!!
یعنی واقعا این چه شانسیهههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Big GrinBig GrinBig Grin
اینی که خوندم یه خاطره یادم اومد و الان هی خندم میگره !! اینم مثل سایر قانون های مرفی هست ، البته بگم نه این مورد و نه قانون های مورفی رو قبول دارم!! ، فقط میخوام خاطره ام تعریف کنم تا شما هم بخندید Big Grin

بهار رفته بودیم شهرستان محل تولدم که اکثر اقوام اونجا هستن ،با پسر عموم تصمیم گرفتیم یه تفریح ( به قول خودمون سفر) پیاده ای خیلی طولانی بریم بیرون و ناهار رو هم بخوریم و برگردیم (سیب زمینی + مرغ برده بودیم که با زغال درست کنیم Tongue ) . برای اینکه مسیر پر از خاک بود تصمیم گرفتیم که لباس های مخصوص که بهش میگفتیم کوه نوردی بپوشیم ( لباس هایی کمی گشاد بودن و غیر قابل استفاده برای مهمانی ) ؛ من به پسر عموم گفتم کسی ما رو نبینه با این لباسای گشاد ، گفت نه بابا اول صبح کی ما رو میبینه
خلاصه بین راه که داشتیم از شهر خارج می شدیم ۲ تا از دایی ها و چند تا از پسرداییام ما رو دیدن ( میخواستن آش و اینا بخرن ) Big Grin گفتم عجب شانسی داریما Sad
این گذشت تا ما رسیدیم محل مورد نظر ، ناهار خوردیم و راه افتادیم برگردیم سمت شهر ساعت حدود ۳ بود و هوا هم تا حدی گرم ، پوست منم سریع سرخ میشه ، لباس ها وکفش هم حسابی خاکی شده بود و ... خلاصه رسیدیم به اولین نقطه شهر که ترمینال مسافربریه ، گفتیم ساعت ۳ کی اینجا هست ما رو با این وضع ببینه سریع یه ابی میخوریم و میریم ( تاکسی اون موقع ظهر گیر نمیامد ) خلاصه همین رفتیم تو ترمینال چندتا از بچه های همکارای بابام رو دیدیم ، گفتن وای کجا بودید ، چرا لباسات اینطوریه Big GrinBig GrinBig Grin

خلاصه اقوام که هیچ ، همکارای بابام هم فهمیدن با این لباسی خنده دار رفتیم بیرون Big GrinBig Grin

واللَّه خَیْرٌ وَأَبْقَى
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت , maryami , SaMiRa.e , Sunshine Off , dana12 , **sara** , Nil Lu , eris229 , firouzi.s , sina89
ارسال: #۵۶۶۷
۰۲ مهر ۱۳۹۱, ۰۲:۱۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ، توسط انرژی مثبت.)
هنوز پاییزم نرسیده من دارم سرما می خورم[تصویر:  130764_1_1379088901.gif]
به قول یه بنده خدا سرماخوردگی ما به تاریخ هست نه به سردی هوا[تصویر:  130764_2_1379088901.gif] [تصویر:  130764_3_1379088901.gif][تصویر:  130764_4_1379088901.gif]

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , eris229 , byb
ارسال: #۵۶۶۸
۰۲ مهر ۱۳۹۱, ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط:  تهمت! خیلی راحت به همه تهمت میزنه!

پیامبر خدا صلى الله علیه وآله می فرماید:
<<البُهتانُ على‏ البَری‏ءِ أعظَمُ مِن السَّماءِ، بهتان زدن به آدم بیگناه بزرگتر از آسمان است>>.

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب
باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , انرژی مثبت , GAMA
ارسال: #۵۶۶۹
۰۲ مهر ۱۳۹۱, ۰۴:۴۷ ب.ظ
نسیم، دانه از دوش مورچه انداخت؛
مورچه دانه را دوباره بر دوشش گرفت و رو به خدا گفت :
گاهی یادم می رود که، هستی؛
کاش بیشتر نسیم بوزد …
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت , GAMA , **sara** , diligent , maryami
ارسال: #۵۶۷۰
۰۲ مهر ۱۳۹۱, ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  هنوز پاییزم نرسیده من دارم سرما می خورم[تصویر:  130852_1_1379088841.gif]
به قول یه بنده خدا سرماخوردگی ما به تاریخ هست نه به سردی هوا[تصویر:  130852_2_1379088841.gif] [تصویر:  130852_3_1379088841.gif][تصویر:  130852_4_1379088841.gif]
منم خیلی بد سرماخوردم.مواظب خودت باش حالت بدترنشه زودتربرو دکتر.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۲,۹۷۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۸۳۳,۷۲۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۹۲۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۹۳,۷۵۳ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۵۸۱ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۶۵۱ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۶۷۰ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۲۰,۴۰۴ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۳,۷۰۳ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۶۹۲ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close