(۲۴ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۵۲ ب.ظ)Autumngirl نوشته شده توسط: (24 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: خب باعث بانی ( نه بهنام بانی
) این مشکلات شما دخترا بودید دیگه ! توقعات بالای شما باعث شده این وضعیت پیش بیاد بعد جالبه میایین از این وضعیت گلایه هم می کنید ! خب شما می گی با یه حقوق نمیشه زندگی کرد ( یعنی کیفیت زندگی بالایی می خواهید ) از اونطرف هم بیرون هم نمی خواهید کار کنید ! الان دقیقا همون مجرد بمونید بهتر نیست ! خونه بابایی نه کرایه خونه میدین و نه خیلی وقتا کار خونه می کنید 
جناب با ماهی۱.۵-۲ تومن یه خانواده نمی تونه زندگی کنه. اگه خونه نداشته باشی که ماهی حداقل ۷۰۰-۸۰۰ باید کرایه خونه داد. نمی دونم والا شما چطوری فکر می کنید میشه! توقع بالا نیست شما یا حسابتون ضعیفه یا واقع بین نیستید. خط فقر نزدیک ۶تومن اعلام شده تازه تو تیر ماه اونوقت ما توقعمون بالاس!
کار هم می خواییم اگه آقایون همکاری کنن و همه کارای خونه رو نریزن سر خانمه. من کار مرتبط با رشته مو دوست دارم ولی کشش ۸ساعت کار بیرون و ۴ساعت کار تو خونه رو ندارم!
توقع آقایون بالاس که می خوان خانمه هم درامد داشته باشه هم کارای تو خونه رو بتنهایی و بنحو احسنت انجام بده. توقع چایی هم دارین تازه! نمیشه همه چی بنفع اقایون باشه. یا باید درامدتون بالا باشه لازم نباشه خانمتون کار کنه و به کارای بچه ها و خونه رسیدگی کنه یا اگه قراره خانمه هم همپای شما کار کنه شما هم همپای اون به کارای خونه رسیدگی کنید. چی گفتم! در ایده آل ترین شکلش هم شبیه رویاست!
من می خوام فقط درباره ایران صحبت کنم شما هم بر اساس واقعیت ها اگر حرفی دارید بفرمایید .
شما می گید کمتر از ۶ میلیون خط فقره اصلا باید ببینیم خط فقر چیه و چرا این رقم الان مثلا یکی ماشین خارجی نداشته باشه و فقط یه پژو ۲۰۶ داشته باشه چون ماشین خارجی نمی خره بگیم ایشون تو خط فقر هستن یا مثلا ما اگر یخچال ۵ میلیونی بخریم که با این رقم میشه یه یخچال خوب ایرانی خرید باید بگیم چون این شخص نتونسته یخچال ۵۰ میلیونی بخره زیر خط فقره !؟
می مونه بحث خونه ! همه ی ما میدونیم هیچ کس از خانواده ما ( پدر و مادر ) همون شروع زندگی خونه نداشتن و خرید خونه اصولا بعد از چند سال بلاخره اتفاق می افته از یه طرف می گید که حداقل باید ۷۰۰ یا ۸۰۰ باید کرایه بده خب باید دید این شخص چقدر پول پیش داده یا کجای کشور خونه می خواد بگیره ! مثلا شما می تونید با ۶۰ میلیون پول یه خونه ۵۳ متری تو منطقه ۱۰ تهران خونه رهن کنید خب اگه بگید متراژ خونه کمه یعنی شما ادم پرتوقع هستید یا می تونید یه خونه ۱۲۰ متری رو با نهایت ۴۰ تومن تو شهرستان رهن کنید .
می مونه بحث خورد و خوراک و غیره شما هر جور هم حساب کنی والا مدیریت بشه تو هزینه ها نمی گم هیچی نخوری هزینه نهایت میشه ۲ تومن البته من این ۲ تومن رو خیلی گفتمااااا
خب می مونه بحث کار خب حداقل حقوق که یه پیش زمینه کوچولو داشته باشه ادم تو کارش و تخصصش ۳ تومن می گیره اگر دختره هم ۲ تومن بگیره میشه ۵ تومن حالا بستگی داره بازم بگید این ۵ تومن کمه و زیر خط فقره یا نه
کلا ما ایرانی ها بلدیم موج منفی بدیم به مسائل