(۲۷ تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۰۲ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (27 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۹ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: بخشیدن دیگران خیلی خوبه...
اره بخشش خیلی خوبه
یه سوال فرض کنیم یه نفر یه اسلحه داره اونو طرف شما میگیره و تمام خشابش رو سمت شما خالی میکنه اما هیچکدوم به شما نمیخوره و اون حالا دستش خالیه و انتظار بخشش داره می بخشینش؟ من خودم معتقدم بخشش از سر پشیمون بودن داوطلبانه (نه بر اثر جبر شرایط) طرف واجبه انجام شه اما از سر ناچار بودن طرف برای پشیمون بودن جای بحث داره
منظورم این نیست, بخشیدن دست خود آدمه, میگی میبخشم یا نمیبخشم. با خودت طرفی و تمام. تازه غیر از حال خوب خودت, آفرین باریکلای بقیه هم نصیبت میشه.
اصل حرفم رو عذرخواهی کردنه, کار آسونی نیست, هرچی مغرورترم باشی که بدتر. قبول کنی اشتباه کردی بعد بری عذرخواهی کنی از طرف مقابل, از غرورت باید بگذری. و نهایتشم ممکنه اون نپذیره. این شجاعت میخواد از نظر من. تازه قبل همه اینا باید فهمیده باشی که اشتباه کردی باخودت تعارف نداشته باشی که اشتباهتو بندازی گردن یکی دیگه
آدمی که خودش جرات قبول اشتباه و توانایی عذرخواهی داشته باشه, چون سختی اون موقعیتو تجربه کرده,خودشم راحتتر میتونه گذشت کنه
یه نکته دیگه ای هم هس, اگه عذرخواهیو بذاری واسه فردا, شاید خودت یا اون آدم دیگه فردا نباشین
خلاصه به نظر من عذرخواهی کردن جرات و توان بیشتری میخواد تا بخشیدن