(۰۲ مرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۰۴ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: ایشون مگه دنبال کسی نیستن که نه کلاس کنکور رفته نه دانشگاه خوبی بوده و ... ولی رتبه خوبی گرفتن؟ من این رشته مکانیک را براشون مثال زدم که دانشگاهشون با اینکه خوب هست ولی رشتشون کلا متفاوته خب بنظرتون فرقی هست با کسی که دانشگاه خوبی نبوده؟ تازه اینکه هیچ پیش زمینه ای هم ندارن از دروس کامپیوتر حداقل کسی که دانشگاه سطح پایین خونده پیش زمینه بیشتری دارن ؟!!
بله فرق هست از چند جهت:
۱- شیوه درس خوندن، برنامه ریزی، استراحت، شاید حتی ساعت مطالعاتی و تمام عایدی هایی که از یه بار نتیجه خوب گرفتن تو کنکور عاید فرد میشه (کنکور لیسانس منظورمه).
۲- اعتماد به نفس درس خوندن تو یه دانشگاه خوب.
۳- تا جایی که من میدونم مکانیک ریاضی پیوسته زیادی داره.
۴- کسی که تو دانشگاه خوبیه (حتی از رشته متفاوت) امکان کمک گرفتن از افراد دانشکده های دیگه رو داره. فرضا ایشون میتونست بره و از بچه های ارشد هوش همون دانشگاه در مورد نحوه خوندن کمک بگیره یا همراه با بچه های لیسانس کامپیوتر برای ارشد بخونه.
پ.ن ۱: من کاری به اینکه کی راست گفته و کی دروغ گفته ندارم. نه اطلاعی دارم ازش، نه نظری دارم درباره اش.
پ.ن ۲: مواردی که گفتم به صورت بالقوه برای یه نفر که دانشگاه خوبی درس خونده در دسترسه اما اینکه ازش استفاده کنه یا نه بحث دیگه ای هست.
پ.ن ۳: نمیخوام مقایسه ای بین کسی که تو دانشگاه درجه چندم کامپیوتر خونده با کسی که دانشگاه تاپ اما رشته ای غیر از کامپیوتر خونده داشته باشم.