بعضی وقت ها تو مسائلی که محاسبات زیادی دارن یه اشتباه کوچیک انجام میدید و نتیجه نهایی غلط میشه. راه حلی که من استفاده می کنم دیباگ کردن محاسباتم هست با استفاده از سایت هایی مثل
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این سایت و سایت های مشابه قدرت زیادی دارن. مثلا آخرین چیزی که باهاش حساب کردم دترمینان یه ماتریس ۳در۳ بود که هر درایه یه تابع از t بود.
لیست سایت هایی که استفاده می کنم:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هر کدوم از این سایت ها ارزش اینکه روش وقت بذارید و امکاناتش رو کشف کنید دارن.
با این دو تا سایت میتونید انتگرال نامعین (و معین) و مشتق یه تابع رو حساب کنید:
این دو سایت علاوه بر نتیحه نهایی، مراحل رسیدن به اون نتیجه رو هم نشون میدن. به علاوه قابلیت های دیگه ای هم دارن مثلا حین دیدن مراحل میتونید مشخص کنید از جانشینی tanu استفاده کنه یا sinhu یا مثلا در مشتق گرفتن با hover کردن میتونید ببینید که هر عبارتی با چی جایگزین شده.
خلاصه این سایت ها رو دریابید که هر کدوم غولی هستن.