(۱۸ خرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۵۸ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: خدایا نگی نمیدونماا که هیچ جوره از من خوشت نمیاد .. هیچ جوره با من کنار نمیای.. شاید چون موقع به دنیا اومدنم که هیچ کسی فکر نمیکرد زنده به دنیا بیام معجزه ای که سهم من تو این دنیا بود رو همون موقع بهم دادی و تموم شد و رفت... حالا ازم خوشت نمیاد و با حکمت های ناجورت جهنمو تو این دنیا به من تحمیل میکنی باشه قبول ولی اینجوری هم تنها ولم نکن.. از تو حرکت از خدا برکت؟! شوخی خوبی نبود خدااا.. یعنی برا تو شوخی بود شاید برای من ولی.. خارج از حد تحملمه... اقلا خدایی کن از نظر روحی به دادم برس.. کم آوردم..
ادامه اش ویرایش شد..
نمیدونم چرا قبولش، انقدر برام سخته و نمیتونم کنار بیام با خودم ..
مشکلات و درد برای همه وجود داره و هر کسی درگیر یه مشکلی هست ما انسان ها هیچ درکی از خدا نداریم و هیچ تصویری هم ازش نداریم ولی ناخودآگاه در مواردی که دچار مشکل و درد می شویم انتظار کمک و معجزه از سوی خدا داریم ... نمی دونم این توقع به جا هست و باید خدا حتما به ما کمک کند یا اگر مشکل ما برطرف نشد بگیم حتما حکمتی در آن بوده اما دقت کنیم بسیاری از دردها و مشکلات رو هم خود انسان ها باید برطرف کنند و چون نمی تونیم مشکل رو برطرف کنیم انتظار داریم با دعا مشکلمون برطرف بشه مثال از خودم می زنم من الان دیسک کمر دارم و پاهام درد می کنه هی بشینم خونه بگم خدایا مشکل منو برطرف کن این جوابگو نیست باید برم دکتر و اونم پیش بهترین دکتر ...
به جرات می تونم بگم اکثر مشکلات با پول برطرف میشه وقتی به اندازه کافی پول داشته باشیم دیگه از قبول نشدن در دانشگاه ناراحت نمی شیم می ریم حتی خارج با پول خودمون درس می خونیم یا بی انگیزگی و بی روحیه بودن ما ارتباط مستقیمی با پول داره وقتی تفریحی سرگرمی چیزی نداشته باشیم دیگه خود به خود تجزیه می شیم ...
یه بنده خدایی می گفت اگه تروریست ها هم بیان ایران اولین ضربه رو مردم بدبخت و قشر ضعیف می بینه اونی که میلیاردر هست با یه پرواز مستقیم از ایران می ره
باید ببینیم مشکلاتی که الان داریم خدا چقدر توش نقش داره !