(۰۴ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: نقل قول: گز بهترین شیرینی عیده
خانم راسپینا از اصفهان!
ولی جدی من باقلوا رو دوست دارم یزدی هم نیستم
اون که شایعه است که گز ماله اصفهانه
گز اصلش ماله بلداجیه که یکی از شهر های استان چهارمحال و بختیاریه
(۰۴ فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ق.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: ممنونم از دوستانم.از همه و همه.
قضیه از این قرار بود که ما غذا از بیرون گرفتیم.سر شام مادرم سرفه کردند و گفتند که چیزی توی غذا بوده ظاهرا(منگنه،شیشه یا سنگ)
خدا را شکر که مادرتون خوبن.
محرومیت خیلی سخته. ولی داخل کشور خودمون که آمریکا ما را محروم نکرده .بودجه ای که باید صرف آبادانی شهر من و شما می شده یه جای دیگه حیف و میل شده. ما هم بام ایران زندگی می کنم جایی که بعضی شهراش یک الی ۲ متر هم برف میاد بعد همین استان ما زمین های کشاورزی اش آب کافی نداره حتی بعضی جا ها زمینا خشک شده .
ای بابا این تحریم ها هم همه اش جز اون شعار هاست که بیخودی بزرگش کردن.نه اینکه نیست ولی تا این هم هم که مبالغه می کنن نیست. البته من هم از خیلی از افرادی که متاسفانه بیماری های سخت دارن این را شنیدم که برای به دست آوردن داروهاشون چ سختی هایی میکشن و باید چ هزینه گزافی بدن . ولی سبزی فروشی سر خیابون هم همه چیزا به تحریم ربط میده معلوم نیست کم کاری از کجا بوده ........
پ ن :من خیلی اهل شکایت کردن نیستم .یعنی ترجیح میدم تو حال خودم زندگی کنم آدم اگه بخواد واقعیت اطرافش را ببینه زندگی کردن براش خیلی سخت میشه