(۲۹ دى ۱۳۹۵ ۰۸:۰۰ ب.ظ)--masumeh نوشته شده توسط: ببخشید یعنی شما ۸ سال پیش لیسانس گرفتید؟
سلام
نه والا من ورودی بهمن ۸۹ دوره مهندسی کامپیوتر هستم و خرداد ۹۴ فارغ تحصیل شدم کنکور ارشد سال ۹۴ رو ندادم چون نمی خواستم ارشد برم ولی به خاطر دلایلی که گفتم تصمیم گرفتم شرکت کنم و واقعن وقت و برنامه گذاشتم براش. تلاش کنی به هرچی می خوای میرسی فقط ارادتو قوی کن
(۳۰ دى ۱۳۹۵ ۰۱:۰۷ ق.ظ)dhsv نوشته شده توسط: سلام
راستش من گذشته ای شبیه شما دارم.
فعلا خیلی دو دل هستم.
نمی دانم در کنکور امسال موفق میشم یانه.
از دیروز یعنی همون روزی که پست تون را گذاشتید شروع کردم به خوندن .
مث شما!!!
دارم علوم کامپیوتر میخونم.
اصن نمیدونم چکار کنم.
و به راهنمایی نیاز دارم...
امیدوارم بتونم در ارشد یه جای خوبی قبول شم.
میترسم مث کارشناسی دوباره شکست بخورم
بازم بابت داستانی که نوشتی و روحیه ای که بهم دادی ممنونم
اجرت با امام زمان
سلام
خوشحالم که پست من باعث شد شما انگیزه بگیری دوست عزیز.
ببین ادم موفق اونیه که ۹۰ درصد فکر می کنه ۱۰ درصد کار. قبل از شروع کردن بهتره منابع و برنامتو جور کنی حالا طبق سلیقه خودت از گذشته بچه هایی که اینجا پست گذاشتن استفاده کن.
ببین راست و حسینی بهت بگم حتی اگه یه ماه قبل از کنکور شروع کنی ولی اون یک ماه بخونی رتبه خوب میاری مهم اینه که تلاش کنی.ببین منم کارشناسیمو خوب کنکور ندادم ولی اگه عین ارشد می خوندم بهترین دانشگاه ایران قبول می شدم با خودت رو راست باش و عیب کارتو دربیار و اونو تقویت کن. ببین چرا کارشناسی شکست خوردی و اون شکست رو به پیروزی تو ارشد تبدیلش کن.
(۳۰ دى ۱۳۹۵ ۰۲:۲۸ ق.ظ)Kubo نوشته شده توسط: ممنون
عالی بود
ممنونم
(۳۰ دى ۱۳۹۵ ۰۳:۵۶ ق.ظ)djshalam نوشته شده توسط: ممنون از پستتون
من به مباحث نظری علاقه دارم برا همین قصد دارم امسال علوم کامپیوتر شرکت کنم و مثل شما از اواسط دی ماه شروع کردم )
البته راه سختی در پیش دارم بخصوص که بیشتر درس ها ریاض هستن و جدید ( من کارشناسی مهندسی خوندم) اما تصمیم دارم ادامه بدم و تلاشم رو بکنم.
راسیتش پست شما انرژی زیادی به من داد و من رو مصمم کرد نهایت توانم رو بذارم تا بتونم موفق بشم.
بازم ممنون.
ممنونم از نظرتون
یه توصیه دوستانه بهت بکنم هیچ وقت هیچ چیزی رو تو ذهنت گندش نکن. درس ریاضی باشه یا هرچیز دیگه. اگه دیگران تونستن توش موفق بشن شما هم می تونی اگه اونا ۱ ساعت وقت گذاشتن تا بفهمن شما ۲ ساعت وقت بزار روش تا بفهمیش هیچ کاری نشد نداره. پشتکار داشته باش و هیچ وقت ناامید نشو هیچ غیرممکنی وجود نداره عزیز، تو می تونی همونطور که من تونستم
(۳۰ دى ۱۳۹۵ ۰۷:۰۳ ق.ظ)اشوری نوشته شده توسط: اخر داستان کنکورت به من انگیزه بیشتری دادمیدونم به اونم میرسی