MLMSecurity (قله مانشت رو فتح کرده) تاریخ ثبت نام: ۱۰ مهر ۱۳۹۳ تاریخ تولد: مخفی (۳۲ ساله) زمان محلی: ۲۲ December 2024 , 06:20 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
milad74 (17 خرداد ۱۳۹۶ در ۱۲:۲۰ ق.ظ) |
|
سلام خسته نباشید . ببخشید من رتبه امسال ارشدم ۲۲۸ معماری شده .خیلی نزدیک به رتبه ایه که شما کسب کردید. میخواستم اگه میشه راجع به خواجه نصیر که قبول شدید بپرسم و اینکه هوش ۳۴۳ شدم به نظرتون کجا قبول میشم . با توجه به اینکه یه ۱۰ تایی معماری بیشتر شده به نظرتون تربیت مدرس ی شهید بهشتی امکانش هست قبول بشم یا نه ایمیل من :milad.sabri74@gmail.com خیلی خوشحال میشم اگه بتونید کمکم کنید با تشکر قبلی |
|
ramint (08 شهریور ۱۳۹۵ در ۰۴:۴۶ ب.ظ) |
|
خواجه نصیر قبول شدین. تبریک میگم. من هم هوش مصنوعی خوارزمی قبول شدم | |
zarisa (24 تیر ۱۳۹۵ در ۱۰:۲۴ ب.ظ) |
|
MLMSecurity, اره. منم خیلی شنیده بودم که استاداش داغونن. حتی میگفتن همه رو با پارتی بازی جذب کردن. تو سایتتون رفتم مدرک هاشون هم از دانشگاههای درجه ی ۲ و ۳ بود. با این اوضاع باز شما خوب قبول میشین. خوارزمی تهران رو میگم. |
|
MLMSecurity (21 تیر ۱۳۹۵ در ۰۸:۲۸ ب.ظ) |
|
سطح اساتید اصلا خوب نیست، به عبارتی افتضاحه گروه کامپیوترش ۵تا مهندس با مدرک کارشناسی ارشد داره که الآن مشغول تدریس هستن. کارشناسی مهندسی کامپیوتر تو خاتم الانبیا تمرکز تخصصی هوش مصنوعی شده. قبلا یه دو تا مهندس(همون مدرک کارشناسی ارشد) داشت که فکر کنم الآن دکتری گرفتن ولی فکر نکنم قرار باشه برگردن اونجا. |
|
zarisa (19 تیر ۱۳۹۵ در ۰۷:۲۰ ب.ظ) |
|
ببخشید شما این دانشگاه بهبهان هستید؟ اگر اینطوره سطح اساتیدتون چطوره؟ |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |