(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۵۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (31 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ب.ظ)mrpking نوشته شده توسط: ...البته استادا وقت میزارن و معمولا بچه ها حداقل ۲ تا ۳ مقاله رو خیلی راحت میدن و دیگه باید اهل کار باشین و وقت بذارین و آزمایشگاه شبکه هم خیلی امکاناتش عالیه و حرف نداره....
واقعا؟!
استادا برای دانشجویان وقت میزان و حداقل به راحتی ۲-۳ تا پیپر میدن؟!!
پیپر تو کجا منظورتون هست؟
اگر کنفرانس منظورتون هست که هیچ. و یک فرد بدون کمک استاد میتونه n تا پیپر کنفرانسی خوب داخلی بده
اما اگر ژورنال منظورتون هست این یک رویا برای هر دانشجوی رشته کامپیوتر در هر دانشگاهی هست که اینقدر راحت و زیاد مقاله بده.
هیچ ژورنال رایگان نمیشه به کمتر از ۶ ماه بهش دل بست (معمولا بالای ۱ سال طول میکشه). اصلا این چیز که میفرمایید خیلی عجیب هست و اگه اینطوریه بدون شک این دانشگاه رو باید اولویت اول قرار داد! البته بنظرم میاد بیشتر بخاطر خودتونه والا استادا همچین کمکی هم نمیکنن :/
با سلام
کنفرانس که جز IEEE بقیه جاها هیچ ارزشی ندارن. البته چن تا کنفرانس خاص مثل کنفرانس انجمن کامپیوتر و کنفرانس برق که این سری تو دانشگاه شیراز بود اینها خیلی با ارزش هستن و ما بقی هیچ ارزشی نداره.
ژورنالها هم من خودم چن روز پیش یه الزویر سابمیت کردم که ایمپکتش ۲/۴ بود و ۴ هفته جواب میده و این دلیل نمیشه که بگین ۶ ماه طول میکشه. دانشجویایی که گفتم ۲-۳ مقاله میدن منظور ژورنالیه و الان ورودی سال بالایی مون هر کدوم ۳ تا ۴ تا مقاله ژورنال ISC و اسکوپوس دارن و خلاصه اینکه اگه کسی اهل کار باشه واقعا اینجا واسه مقاله دو تا از استادا خیلی خوب کار میکنن.
شما که دانشجوی دانشگاه شیراز هستین و فکر کنم به گوشتون خورده باشه تو دانشگامون تو گروه برق دانشجویان پروفسور آقایی و پروفسور نیک نام هر کدوم تو ارشد یکی دوتا تنزکشن و چن تا هم الزویر و اشپرینگر دارن. اتاق کناری خودم یکی هست که تا الان یه الزویر و یه اشپرینگر و یه ترنزکشن با ایمپکت ۸ داده و حالا چون دانشگاه تقریبا تازه تاسیسه و خیلی قدمت نداره دلیل بر ضعیف بودنش نیست.
(۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۴۸ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (31 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ب.ظ)mrpking نوشته شده توسط: با سلام
مقالاتم ۱۵ تا کنفرانسی بوده که ۸ تاش از اینها IEEE هستن. ۱۰ تا هم ژورنال دارم که ۴ تاش ISI هستن.
البته IEEE ها از نظر اعتبار خیلی متفاوت هستن اما به هر حال ۱۰ تا عالیه. ژورنال هم اون ۶تا رو هیچ. همین ۴ تا ISI بینظیره.
اصلا همچین چیزی ندیده و نشنیده بودم که تو حوزه کامپیوتر توی ۲-۳ سال بشه این همه پیپر داد. جای تبریک داره.
همین الان دوتا از هم ورودی هام دارن با اساتید دانشگاه شیراز هم کار میکنن (با دکتر حمزه و دکتر هاشمی) و تا الان یه الزویر دادن و بقیه مقالاتشون هم در حال داوری هست. چون اساتید چن سالی بیشتر نیس که اومدن و میخوان استاد تمام بشن همه جوره کار میکنن که مقاله بدن و اگه دانشجویی اهل کار باشه و استاد اشتیاقشو ببینه قطعا کار میکنن با دانشجو و وقت میذارن.