(۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ ق.ظ)niushaa نوشته شده توسط: (31 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ق.ظ)mrpking نوشته شده توسط: (30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ)niushaa نوشته شده توسط: (30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۳ ق.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: همه چیز بستگی به توان خودتون داره.
یه واقعیتهایی هست که باید بپذیریم. توی ارشد زمان کافی برای انجام همه کارهامون نداریم. با ۴ ترم ارشد و واحدهای سنگین نمیشه کار پژوهشی خاصی انجام داد. اگه کار هم بکنید ممکنه به زحمت به واحدهای اون ترمتون برسید. اگه قبلا سابقه کار پژوهشی داشتین یه گام جلو خواهید بود.
البته اینو بگم که از بچه ها چند نفر رو میشناسم که کار میکنن ولی نه کار زیاد. چون واحدهاشون سنگینه و نمیرسن.
من قبل از اینکه ارشد قبول شم فک میکردم میرسم زبان هم بخونم. نرسیدم زبان بخونم هیچی، الان میگم همون ۴ ترمه تموم کنم خیلی خوبه.
درست میگید.به همین دلیل هم بود که من تاحدی از فکر شبانه اومد بیرون و سعی کردم دنبال دانشگاه روزانه خوب برای ارشد باشم
چون مقطع ارشد به اندازه کافی خودش سنگین هست که بخوای دغدغه کار و پول داشته باشی
حالا به نظرتون من از کجا بفهمم بوعلی بهتره یا شیراز یا صنعتی شیراز برای شاخه شبکه و امنیت؟
سلام
مطمئنا صنعتی شیراز خیلی بهتره. بوعلی خیلی قوی نیست و شیراز هم که امنیت داره و شبکه ای نیستن و اگرم شبکه کار کنن با استادای صنعتی شیراز میان کار کنن و امنیت شیراز هم خیلی استاد خوب ندارن و فقط یکی هست و کلا رو شیراز خیلی حساب نکنین و فقط هوش شیراز خیلی خیلی عالیه و امنیت و شبکه خیلی قوی نیس و صنعتی شیراز گزینه ی خوبی واستون میتونه باشه
(۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷ ق.ظ)niushaa نوشته شده توسط: دوستان من یه چیزی زو حتما باید بگم
صنعتی اصفهان اصلا بحث این تاپیک نیست چون اصلا ایتی نداره
شبکه و امنیت اصفهان بحث هست
حالا از دوستان میخوام نظرشون رو بدن راجب به ترتیب این دانشگاه ها برای امنیت و شبکه
اصفهان شبکه امنیت
شیراز امنیت
فرودسی شبکه و امنیت
بوعلی همدان شبکه
یزد شبکه
و علوم فنون گرایش های بین رشته ایتی
تشکر زیاد
سلام
فردوسی اصلا امنیت نداره و فقط یک استاد داره که امنیت کار میکنه و اونم دکتر قائمی هستش و فقط روی رمزنگاری کار میکنه. بقیه هوش و نرم هستند و فقط سه نفر از استاداش شبکه کار میکنن که خفن ترینشون دکتر یغمائی هست که اونم امسال رفته کانادا و نیست و خلاصه رو شبکه اونجا خیلی حساب باز نکنین و بیشتر هوش و نرم اونجا خوبه.
از بچه هایی که اونجا شبکه میخونن بپرسین و بهتون میگن چجوریه.\\\
\\
مشهد دکتر حسینی خوبه
و به من دکتر یغمایی رو هم گفته بودن که گفتین رفته کانادا!
صنعتی شیارز رو رتبههای قوبلی روزانه و شبانه ارشدش رو میدونید؟ یا میتونید بپرسید؟
شما چندتا مقاله به اصلاح ژورنال دارید؟
رتبه های قبولی صنعتی شیراز در سال ۹۳ بین ۱۱۰ تا ۲۰۵ بوده که البته اکثرا بین ۱۱۰ تا ۱۵۰ بودن و فقط یکی ۲۰۵ شده بود و در سال ۹۴ هم بین ۱۰۰ تا ۱۳۵ بود رتبه ها و کلا تو شبکه بعد تهران اول فردوسی و بعد صنعتی شیراز پر میشه.
در ضمن صنعتی شیراز شبانه نداره و فقط روزانه و پردیس داره.
موفق باشین
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۴ ق.ظ)delete4all نوشته شده توسط: (30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۵ ق.ظ)niushaa نوشته شده توسط: (30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ق.ظ)EhsanChess نوشته شده توسط:
من فعلا توی انتخاب دانشگاه ارشد بین اصفهان که احتمالش کمتره با شیراز و صنعتی شیارز و بوعلی یا احتمالا شبانه خاوجه نصیر موندم
تا برسیم به مقاله و کارهای جانبی . اینجا هم هیچکس یگویا اطلاع دقیقی از بهتربودن کدوم اینها بجز اصفهان نداره
صنعتی شیراز ضعیفه از لیستت حذفش کن
شیراز سطحش خ خوبه و اصفهانم همینطور شایدم یه کوچولو بهتر از شیراز
خانواده تغیر میکنه زیاد جدی نگیر ببین هرجا با آیندت و تصمیمت بهتره اونجارو بزن
اگه بیرون رفتن ک تهران بهتره و اصفهان حالا یا شایدم صنعتی اصفهان من تو رنکینگ جهانی نگاه میکردم نسبت به خ از دانشگاهای داخلی بالاتره رنکش انگار خودت یه چک کن ببین
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۹ ق.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: (30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ)niushaa نوشته شده توسط: درست میگید.به همین دلیل هم بود که من تاحدی از فکر شبانه اومد بیرون و سعی کردم دنبال دانشگاه روزانه خوب برای ارشد باشم
چون مقطع ارشد به اندازه کافی خودش سنگین هست که بخوای دغدغه کار و پول داشته باشی
در مورد شبانه و رزوانه اگه برای کسی مقدوره که همین الان شهریه رو پرداخت کنه انتخاب شبانه بهتره. روزانه دردسر زیاد داره وباید یا مدرکت رو بخری و آزاد کنی یا همون پروسه طولانی نبود کار و ... .
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ)niushaa نوشته شده توسط: حالا به نظرتون من از کجا بفهمم بوعلی بهتره یا شیراز یا صنعتی شیراز برای شاخه شبکه و امنیت؟
راستش اینو نمیدونم. اگه دوستان امینت و شبکه بگن بهتره(گرایش من هوش مصنوعیه).
این رو هم اضافه کنم که ممکنه دروس همه گرایشها تو ارشد سخت نباشه. دروس گرایش هوش معمولا از دروس گرایش های دیگه مجموعه کامپیوتر و آی تی سخت ترن.
یکی از دوستان در مورد دادن مقالات ژورنال صحبت کرده بودن. دادن ژورنال تو مقطع ارشد خیلی خوبه ولی مگه چند درصد دانشجوها میتونن ژورنال بدن؟ اکثر بچه ها اون آخر پایان نامه شون که میرسه خدا خدا میکنن تموم شه هر جور که شده.
به نظر من جا داره روی زبان مانور بدید. هر چند دوباره میگم بستگی به خودتون داره. ممکنه شما بتونید ۳ تا ژورنال هم تو مقطع ارشد بدید، ممکنه به زور هم برسید که پایان نامه تون رو تموم کنید.
یکی از بچه ها از فروم applyabroad یه کاربر رو به من نشون داد که با مدرک دانشگاه پیام نور(دوستان پیام نور سوء تفاهم نشه من قصدم مثال زدنه نه چیز دیگه ای) اپلای کرده بود MIT. صحتش رو نمیدونم. چون معمولا فضای مجازی قابل اطمینان نیست. در کل رزومه خیلی خوبی داشت و اینکه چجور پذیرش گرفته رو من نمیدونم.
در کل کار نشد نداره. تلاش بیشتری رو میطلبه.
میدونی چیه، مشکل خ خ از ماها مقالست و کار نکردن رو فیلد خاصی
زبانو راحت میشه جمعش کرد ولی مقاله و کار رویه یه فیلد اینو کار نکردیم حتی شایدم ندونیم باید چیکار کنیمو از کجا شروع کنیم و چجوری!
هرجاا حتی افغانستانم بخای اپلای بدی باید یه ضمینه ای ک کارکردی رو مشخص کنی و حالا اگه مقاله داری که بهتر اگه نداری هم باید فیلدت مشخص باشه و تحقیق کرده باشی و ...
که ما هیچی
دوست عزیز شما که میگین صنعتی شیراز رو از لیست حذف کنین، در مورد صنعتی شیراز چقد اطلاعات دارین؟ یه سر زدین دانشگاه ببینین چه خبره؟ من نمیگم دانشگاه تاپی هست و بخوام الکی بگم خوبه و تعریف کنم ولی تو فیلد شبکه حرف نداره و استاداش تموم موضوعاتی که در دانشگاه های شریف و امیرکبیر کار میشه رو دارن کار میکنن و خودم با دوستای امیرکبیرم که در ارتباط هستم موضوعاتمون خیلی مشترکه.
شبکه دارن روی SDN و کلود و Big Data و NDN و Data Center و امنیت کار میکنن.
حتی تو هیچ دانشگاهی از کشور تا حالا نشنیدم که سوئیچ openflow (سوئیچ هایی که برای SDN کار میشه) تو آزمایشکاه هاشون داشته باشن ولی صنعتی شیراز فقط واسه بچه های SDN حدود ۸ تا از این سوئیچ ها خریداری کرده و آزمایشگاه SDN دارن. دوستانی که SDN کار میکنن دقیقا ارزش این کارو میدونن. پس زود قضاوت نکنین.