(۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: دقیقا من دو سال پیش یادمه یه پست نوشتم در مورد خوندن برای کنکور ارشد و یا کار کردن اتفاقا اون وقت بچه ها محبت کردن کلی به پستم منفی دادن .مفهوم پست هم این بود که نشینین وقتتونو بکشین و برای کنکور ارشد این همه وقت بزارین که حتی اگه به احتمال کم تو بهترین دانشگاه هم قبول شین بازم بعدا ارشد آینده مبهمی دارین-بگذریم
نمیدونم چرا تهران اومدن برای کار به امید یه دستمزد خوب شده یه اپیدمی در حالی که اصلا اینطوری نسیت.من خودم تهرانم شاید حقوق و دستمزد یکم بیشتر باشه نهایتا دو برابر شهرستان ولی در برابرش انقدر خرج و مخارج از کرایه تاکسی گرفته تا کرایه خونه و مخارج زندگی زیاده (تهران تو ایران شهر خیلی گرونی هست و اگه بخوای تهران رو نسبت درآمد به هزینشو بسنجی شاید یکی از گرون ترین شهر های جهان ) که عملا اگه حداقل تو چند سال اول خرج و دخلتون یکی باشه خیلی زرنگین .درسته شاید بعد از ۵ یا ۶ سال اونم تو یه کاره تخصصی درآمدتون خوب شه البته اونم خیلی سخته و از اونجایی که الان تقاضای کار زیاد شده یه مقدار سو استفاده از نیروی کار به وجود میاد مثلا دو هفته پیش یه تبلیغ برای جذب نیروی کار دیدم در مورد شبکه جالب بود برام که چه تخصص هایی میخواد : CCNA-CCNP-MCSE-VCP-LPI1 & LPI2 -MIkro tik
دقیقا تخصص سه نفر رو تو یه نفر میخواست مطمئنم کسی که این آگاهی رو داده بود نمیدونست شبکه چیه فقط میخواست از آب گل آلود بازار کار ماهی بگیره
به خدا تهران اون خبرایی که فکر میکنین نیست .شما اینو از کسی که مثل شما به تهران اومده کار میکنه بپرسین به حرف کسی که تو خونه نشسته و یه چیزی شنیده و میگه برادر برو تهران خیلی در آمد ها خوبه گوش نکن
اگه شما تو شهرستان ۷۰۰ تومن درامد داشته باشین پس اندازه بیشتری دارین تا اینکه تو تهران ۱۵۰۰ درآمد داشته باشین
از این حرفا که دوستان میزنن که یکی از دوستام تو تهران یه کاره ساده داره و ۳یا ۵ میلیون درآمد داره به خدا افسانس.اصلا این خبرا نیست شما یه روز محض تست بیا تهران برو دنبال کار ببین چه تخصصی از شما تو امر مثلا شبکه میخوان اونم با دستمزد وزارت کار حداقل تا یک سال اونم ۸۰۰ تومن .من خودم کلی مدرک شبکه دارم حدود ۱۰ میلیون و۳ سال وقت برای شبکه وقت گذاشتم هرکی به من ۳ میلیون حقوق بده فردا صبح من میرم اونجا کار میکنم میخوام بگم چنین چیزی نیست! تو شرایط بازار الان تهران ۳ تا ۵ تومن حقوق در آمدیه برای خودش یعنی شاید خرج کردنش راحت باشه ولی چنین جایی نیست که این مدلی حقوق بده
نمیخوام نا امیدت کنم ولی من اگه جایه شما بودم و امکان بورس دکتری خارج از کشور رو داشتم حتما ازش استقبال میکردم
والا یاد شعر سعدی افتادم :
حوران بهشتی را دوزخ بود , اعراف
از دوزخیان پرس , که اعراف بهشت است !
دوست عزیز , شهرستان ها اصلاً قابلیت تاسیس کوچکترین شرکت های برنامه نویسی و ... رو ندارن .
اصلاً کار نیست
که حالا بخواد حقوقش چقدر باشه !
شرکت های برنامه نویسی , شبکه و ... فقط و فقط در کلان شهر ها وجود دارن و لاغیر !
برای مثال شهر من که ۵۰۰ هزار نفر جمعیت داره
هرکس که جوگیر شد و با کلی ادعا رفت مثلاً یه شرکت خیلی کوچیک برنامه نویسی زد , عاقبتش به جایی رسید که آرزو می کرد ای کاش به جای جوگیر شدن سگ گیر و یا حتی کف گیر می شد تا یه همچین خبطی نمی کرد !
هرکس این راه رو رفت به غلط کردم افتاد!
حتی بیل گیتس و زاکربرگ و جف وینر هم شانسی واسه این کار ندارن !
در ضمن ما یه استادی داریم هیئت علمی دانشگاه علم و صنعته , به من می گفت تهران جاهایی سراغ دارم جاوا کار حرفه ای باشی ماهی ۵ تومن فیکس حقوق می ده !
شما مطمئنی همه جا رو خوب گشتی ؟ !