(۱۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ب.ظ)Majid gh نوشته شده توسط: برادر موج مگر شما دوباره داری میخونی واسه ارشد؟قبول نشدی مگه؟
آره من قبول شدم ولی نرفتم گفتم که با ۵۰۰ تومن هزینه پارسه مشکل دارم با اون هزینه های غیرانتفاعی اونم توی مقطع ارشد که اصلا نمیتونستم کنار بیام
انشالله سال دیگه یه دانشگاه دولتی
(۱۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۳۶ ب.ظ)Complement نوشته شده توسط: دقیقا، البته همون شبیه سازی رو هم میشه بدون آزمون حقیقی و از روی سرفصل های آزمون حداقل برای آزمون های مرحله ای بصورت فردی پیاده سازی کرد. من خودم با توجه به اینکه زیاد علاقه مند به شرکت تو این آزمون های درصدی نبودم، حضورا با چند موسسه در مورد شرکت در چند آزمون جامع آخر صحبت کردم که اینها فقط روی شرکت در کل ۸ مرحله اصرار داشتند. الان خوشحالم که اینو از شما میشنوم که میشه تنها در دو آزمون آخر پارسه شرکت کرد چون میخواستم در آزمون های شرکت تعاونی سازمان سنجش شرکت کنم که گفته میشد سوالاتش چندان هم با کیفیت نیست. البته فکر نمیکنم که پارسه هم سوالاتش کاملا استاندارد باشه، چون هزینه طرح سوالات استاندارد بالاست. ولی اونطور که پیداست از نظر جامعه آماری و کیفیت سوالات در درجه بهتری از سایر موسسات قرار داره و خودم هم بیشتر بخاطر قرار گرفتن در اون جو علاقه مند به شرکت هستم، در مورد قیمت هم حق با شماست.
درسته البته پارسه الان برای دو آزمون آخر ثبتنام نمیکنه یکی دو هفته مونده به دو تا جامعش ثبتنام میکنه (لا اقل روال سالهای پیشش این بود)
پارسال قیمت دو آزمون جامع آخر ۹۹ هزار تومن بود