(۱۷ تیر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۵ ق.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: آزمونای آخر بعضی سوالات توی کنکور اومده بود البته این نظر رو من برای کنکور موسسات دیگه هم شنیدم که سوالات کپی کنکور بوده و .....
ببخشید مهندس متوجه نشدم .

بعضی سوالای آزمون تو کنکور همون سال اومده ؟!!

یا سوالای آزمون کپی سال های گذشته بوده . لطفا واضحتر بگید . ممنون
(۱۷ تیر ۱۳۸۹ ۱۰:۰۵ ق.ظ)mdkd841205 نوشته شده توسط: من امسال توی آزمونهای پارسه شرکت کردم. ببینید کنکورهای پارسه هیچ شباهتی به کنکور اصلی نداشت(حداقل توی هوش که اصلا شبیه نبود). ۵-۶ آزمون اول فوق العاده اشتباه داشت(همونطور که بچهها گفتند). فقط ۲ آزمون آخر آدم وار بود. البته من نمره آزموناش را گرفتم و هم رتبم توی کنکور خوب شد. اما اگه بازم میخواستم کنکور آزمایشی بدم به هیچ وجه پارسه را انتخاب نمی کردم. آزمونهای سازمان سنجش درسته که اشتباه داشت اما حداقل از نظر قیمت و نزدیکی چارچوبش به چارچوب کنکور قابل تحملتر بود. بد قولی و بد رفتاری از جمله چیزهایی بود که حداقل روزایی آخر از طرف پارسه و مسئولهای بی شعورش روی اعصابم بود... که خدا را شکر تونستم با همه این مشکلات کنار بیام و تمرکزم را روی کنکور اصلی بزارم.
موفق باشید
شما هم پارسه بودی هم سنجش ؟! به نظرت سنجش سر بود ؟ عجیبه !!
من با توجه به نظرات دوستان کمکم دارم آزمونای پارسه رو بی خیال می شم .

اما به نظرتون جزوه هاش ارزش ثبت نام نداره ؟ می شه فقط جزوهها رو خرید ؟ چقدر از اون ۳۹۰ تومن پول جزوه هاست؟
(۱۷ تیر ۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ ق.ظ)roya نوشته شده توسط: اون دوستی که قیمت پارسه رو خواسته بود ۳۹۰ هزار تومنه که می تونی تو ۴قسط بپردازی
با سپاس از roya