عملا میخوان کاری کنن ک بچه های کارشناسی امیرکبیر و شریف و تهران و ... برای ارشد تویه دانشگاه خودشون بمونن ب جای پذیرش از بیرون! یعنی ی جورایی گرفتن از داخل خودشون
این ینی انحصار طلبی
(۰۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ق.ظ)threefx نوشته شده توسط: ن که از دوران نوجوونی عاشق برنامه نویسی و کامپیوتر و ... بودم و از vb6 و c ساده شروع کردیم تا دات نت و تحت وب php و بعد تو رشته خودمون arm و avr و plc و ... دست آخر شدیم طراح سایت و کدنویس و ... دست چندم که کاری واسه اجرا نمیتونه بگیره و یه مدت هم help desk و ... بودیم میریم کنکور میدیم میشیم چند کیلو اون وقت یه نفر که اصلا تا به حال یک پروژه ساده رو حتی از کنارش عبور هم نکرده یا حتی با ویندوز کارهای عادی رو هم نمیتونه انجام می
باید بگم ک ربطی نداره !! کسی ک توزیع لینوکس رو بلد نیست ۵ دقیقه وقت میذاره سرچ میکنه ۳۰۰تا نسخه رو یاد میگره!
منتها ی چیز و بگم من شمسی پور بودم پس فک نکنید از ضعف کار عملی دارم این حرف رو میزنم ! زبان برنامه نویسی تا دلت بخواد باهاش پروژه تحویل دادم از سی بگیر و سی شاپ تا جانگو و پایتون !
اما باید ی روشی باشه بالاخره ک بچهها رو جدا کنه و این روش باید بدون در نظر?گرفتن این ک فرد در گذشته چیکاره بوده بهش فرصت بده و صرفا به این دلیل ک ازاد و غیرانتفا عی خونده راهش بسته نشه!! بروید ی سر بزنید مصاوبه بچه ها ک چقدر از تک رقمی ها برای همین دانشگاه ها ی سطح پوکیده بودن ولی با تلاش خودشون بالا رفتن
تصمیم گیرندگان چون راس قدرت هستن و اصولا تمایل به انحصاری کردن دارن مثلا میگ چرا نباید ورودی های شریف از خود بچه هاش نباشه واز فلان دانشگاه بیاد اینجا ?! در صورتی ک موافق نیستم
فرصت باید برابر باشه تا هر کس عرضه داره بیاد بالا نه اونی ک اسم شریف و یدک میکشه
هر چند کنکور هم کاملا برابر نیست مثلا میشینن جزوه طراح رو میخونن ۷۰ درصد میزنن فک میکنن شاخ رستم شکوندن! البته رستم شاخ نداشت:-) یکی نیست بگه هنر نکردی ک استادت طراح کنکور بوده هنر مال اونی هست ک خودش زحمت کشیده و ۵۰ زده
اما با این کار بدتر میشه ک بهتر نمیشه