(۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به شرطی که دانشگاه ها ردیف بودجه از نفت مملکت نداشته باشن و استادا با گرفتن پروژه های صنعتی خودشون خرج های دانشگاه رو تامین کنن. حتی اگه قراره کپی برداری هم بشه (که احمقانه است!) بازم لااقل از همش کپی بشه نه اینکه قسمت های سختشو ول کنن فقط قسمت های آسونشو کپی کنن.
منظورم این نیست که تقلید و بلکه منظورم اینه که حتی پی و شالوده دانشگاهی ایران برگرفته از نظام آکادمیک این کشوره...
مال امروز و دیروز هم نیست، بلکه متعلق به زمان تاسیس و فعالیت اولیه ی خیلی از این دانشگاههاست... مثلا ارتباطهای دیپلماتیک و آکادمیکی که دانشگاهامون داشتن با دانشگاهای تراز اولِ ایالات. مثل دانشگاه آریامهر، تهران، صنعتی اصفهان و شیراز...
در ضمن به نظر من خیلی سنخیتی نداره... این درسته که خیلی خوبه دانشگاهها خودشون درامدزا باشن و غیره، ولی خب نیست... حالا چه با نفت ۴۷ دلاری باشه و چه غیره ما نباید همه چیزو ول کنیم چون این بخشش معیوبه که!.
چرا احمقانه هست رو که من متوجه نشدم... یعنی شما میگید این روش گرفتن دانشجو احمقانه نیست!؟ اینکه مثلا توی فلان دانشگاه استاد لج کرده که من از بین این قبول شده ها هیچ کدومو نمیخوام و واقعا هم حق داره؟(منظورم مقطع دکتری هست)