بنده تا اونجا که ممکن هست نظر خودم رو بیان می کنم. دلیلش این هستش که در جامعه راه های برای ابراز وجود و تخلیه شدن فردی بصورت هیجان و شادی وجود نداره.. این باعث می شه فرد در مواجهه با جهانش به پوچی برسه حرف البر کامو درست نوع رابطه فرد با جهان منجر به پوچی میشه.. تکرار این وضعیت باعث میشه هیچ نوری دیده نشه در زندگی جز مرگ.
شما یک نگاه به کشورهای اروپایی یا امریکایی بکنید از صبح تا عصر سخت مشغول کار هستند از عصر به بعد همه در فضاهایی که موجوده براشون! دوباره حضور دارند ولی این بار برای تخلیه روحشون.
این حرفا زیاد اینجا معنی نداره.. تنها خودمون باید حواسمون جمع باشه که مسئولیت داریم در قبال شاد بودن خودمون اگه دیدیم کنکور قبول نمی شیم از یه راه دیگه بریم اگه تو اون راهم موفق نشدیم دوباره از یه راه دیگه.. چون اگه مریض بشیم نتونیم خودمون رو درمان کنیم عملا دیگه زامبی شدیم و مردیم. متاسفانه وضع همینه مردم هیچ ارزویی ندارن جز ثروت یا مرگ. این خیلی بده.
(۱۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ)فررفرری نوشته شده توسط: منم فقط کارم شده نفس کشیدن. که اونم دست خودم نیست.وگرنه شاید نا امیدنه قطع میشد. یه وقتایی به خودم امید میدم و میخونم.اما فقط چند روز و دوباره نا امید میشم.از بی اگیزگی باد کردم.صبحا از ۸ تا ۱۱ فقط و فقط ورزش میکنم.سنگین.سرحالم. اما همین که تموم شد دوباره همون بی انگیزه نا امید قبلی . اینقد به کتاب در بسته نگاه میکنم تا خوابم ببره. گاهی هرچی کارنکرده است موقع درس خوندن یادم میاد که انجام بدم.نمیدونم چطور به خودم نهیب بزنم که یه تکونی به خودم بدم.Confused
ادامه این وضع هیچ کمکی تو قبولی کنکور بهتون نمیده جز اینکه هرچقدر زمان رو از دست بدین بیشتر استرستون بره بالا و برای سلامتی خودتون ضرر داره.. تنها راه بنظر بنده این هستش یک کار نیمه وقت سبک پیدا کنین حتی شده تقریبا رایگان باشه ولی باشه تو جامعه. کار کنید. اگه نتونستین پیدا کنین می تونید در خیریه ها رایگان پاره وقت مشغول کار بشین. باید به زندگیتون معنی بدین ورزش تنها برا این هست بدنتون از کسی و خمودکی نجات پیدا کنه و کمک زیادی به روحتون نمی کنه جز گذر زمان.