(۲۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)karashi نوشته شده توسط: من دو سال هست فارق التحصیل شدم ولی چون خیلی خوب مطالب رو یاد نگرفته بودم و یا استادا فقط جزوه داده بودن
راستش این مشکل منم بوده. حیف اوون روزهای کارشناسی. منم تو دانشگاه درسا رو الکی پاس کردم.واقعا بی برنامه بودم.بی تعارف بگم این مشکل خیلی از بچه ها بود.نمیخوام خودمو تبرئه کنم ولی دانشگاههای متوسط و متوسط رو به پایین این ضعف رو دارن.به دانشجو باید خط داده بشه.
من حتی نمیدونستم کامپیوتر چه رشته ایی.همینجوری وقت انتخاب رشته چند تا رشته ردیف کردیم و زدیم.آخرشم نرم افزار قبول شدم.بعدشم ناراحت شدم که چرا نرم افزار رو زدم،من که اصلا نمیدونم چیه.
بعد از فارغ التحصیلی هم دیدیم که بیرون یه چیزه دیگه از آدم میخوان.
تازه شما سربازی نداری.با چند ماه بعد از فارغ التحصیلی و دوره سربازی سرجمع ۳۴ ماه عمرم با سربازی رفت(البته فقط نظرم رو گفتم و منم مثل بقیه پسرا
. از من نشنید بگیرید اینو) اونم تو اوج جونی از دنیای درس جدا میشی و وارد یه دنیای دیگه میشی.
بعد از سربازی تازه میفهمی قبلا گرم بودی و متوجه نشدی دنیای بازارکار زمین تا آسمون با دانشگاه نفاوت داره. وقتی هم نداری تا بخوای کسی رو ملامت کنی
هرچند همه مثل هم نیستن. من از بچه ها سراغ دارم تو زمان دانشجویی تو دانشگاه پیام نور بودن ولی تمرکزشوون رو رو دوره های شبکه گذاشتن و الان اوضاع کاری خوبی دارن. البته هزینه دوره ها نسبتا سنگینه و همه نمیتونن این کار رو انجام بدن.
خیلیا با این دوره های آموزشایی حسابی کار و باری واسه خودشوون به راه انداختن و دفتر دستکی دارن.
چه میشه کرد؟؟؟
مجبور میشی طبق این قواعد بازی کنی. تازه اونا میان و سیستم آموزشی دانشگاه ها رو نقد میکنن و تحلیل میکنن(البته جای این کار رو داره ولی نه توسط اونا).
واسه منم عجیبه ملت اون ور دنیا هم همین درسا رو میخونن دوباره مثل ما سرگردون کار میشن؟ از دانشگاه که میان بیرون از خودشوون میپرسن چی شد و چطور گذشت؟
متاسفانه تو مملکت ما خیلی چیزا لابی گری شده. درس خوندن لوث شده. هر کی رو میبینی از سر بیکاری هم که شده میره یه مدرکی میگیره تازه میرن کامپیوتر میخونن.
بعدش اگرم کسی قصد ادامه تحصیل داشته باشه بهش میگن فلانی هیچی درس نخونده الان وضعش توپه و فلانی هم همین رشته تو رو خونده و الان بیکاره.
امیدوارم برای آیندگان وضع بهتر از این بشه.
البته قصدم از این حرفا نا امید کردن کسی نبود. میخواستم بگم منم توپم بدجور پره و با گفتن این حرفا چیزی برای ما عوض نمیشه.
من بعد از اینکه سربازیم تموم شد و چند سالی از درس دور بودم مجددا نشستم خوندم و سعی کردم با قدرت بخونم. به حرف مردم هم اهمیتی نمیدم.ما ایرانیها باید یاد بگیریم برای خودموون زندگی کنیم. مردم عادت کردن به اینکه تو کار بقیه سرک بکشن و رییسیشوون رو بکنن.
دست بالا دستم هم زیاده. خیلیا میخوان واسه ارشد بخونن و رشته ما کنکورش واقعا سخته. اول هدف خودتوون رو روشن کنید. خیلیا وافعا از سر بی برنامگی قضد ادامه تحصیل دارن. این به ضرر اونا و به ضرر بقیه است. خیلی از اونایی که قصد ادامه تحصیل تو ارشد رو دارن یا میخوان دکتری داخل بخونن یا اپلای کنن.پس با خودتوون رو راست باشید و ببینید آیا واقعا ارزشش رو داره یا نه.
مطمئنا هیچ زحمتی هم بدون پاداش نمیموونه. شما اگه قصدتوون خوندنه باید با تلاش مضاعف این کار رو انچام بدید.
با آرزوی توفیق برای همه.