(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: از مقایسه کردن خوشم نمیاد، اما فکنم اولین رتبه یکی هستین که خوب و کامل دارین ریز به ریز موفقیتتونو به اشتراک میزارین، یک شدنتون مبارک
من ریاضیم در دوران دبیرستان خوب بود، وقتی اومدم دانشگاه چون علاقه ی شدیدی به رشته م داشتم کلا تمرکزم رفت روو درسای تخصصی و اصلیم و اموزشای غیر درسی، کلا ریاضیو کنار کذاشتم و شب امتحان میخوندم با جزوه ی کپی بقیه و معمولا دیر پاس میشدن تنها جمله ای که به ذهنم میرسه بپرسم اینه که، چیکار کنم؟!! نگرانی هیچ درسیو به اندازه ریاضیا ندارم و نمیدونم چطور بخونم، تنها درسی که توش خوبم محاسبات عددیه، فکر نمیکنم برای کسی مثل من خوندن کتاب تست کمکی کنه
ممنون.
برای آمار زیاد لازم نیست تو فضای ریاضی باشید پس می تونید با یک کتاب مفصل مثل پارسه کاملا خوب بزنید.
ریاضی گسسته هم با مطالعه به نظر من قابل حله ولی مهم ترین چیز تو ریاضی ها تست زدن هست.
منم از ریاضی فاصله گرفته بودم، ریاضی مهندسی رو ول کردم و بقیه اش رو تونستم خوب کار کنم بد هم نشد نتیجه اش، پس شما هم می تونید.
این هم برا تخصصی هست:
کامپایلر: دور اول:خواندن پارسه و زدن تعدادی از تست هاش تا جایی که حس کنید یاد گرفتین.(و علامت زدن تست های مهم) دور دوم:از روی کتاب مرور کردن و زود رفتن تست های علامت زده و در صورت نیاز بقیه تست ها رو زدن. *توجه شود که یکی از مطالب رو کتاب پوران نداره که با توجه به اهمیت تخصصی از امسال اگر از روی کتاب های مرجع بخونید فکر کنم مفید باشد.
زبان های برنامه نویسی: دور اول:خواندن کتاب مقسمی که بسیار کم وقت می گیره ولی خیلی مفیده. دور دوم:خواندن دوباره مقسمی و زدن تست هاش، سپس خواندن کتاب پوران و زدن تست هاش *تست های این درس در صورت خوب بلد بودن بسیار راحت حل میشه و خیلی مهم است.
طراحی:مثل دیتا برخورد شود.
دیتابیس: دور اول:خواندن مدرسان و زدن تست ها تا جایی که حس کنید بلد هستید و علامت زدن تست های مهم دور دوم:برگ زدن مدرسان تا مرور شود و زدن بقیه تست ها و تست های علامت زده *در صورت خوب بلد بودن احتمالا حداقل ۳ تا از ۴ تا رو می زنین و این یعنی حدود ۲۰ درصد تخصصی که خیلی مهم است. تست هاش معمولا ساده است پس روی این درس وقت بگذارید.