به نام خدا
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت تمامی دوستان عزیز
این تاپیک جهت راهنمایی و کمک به کنکوری های ارشد آینده ایجاد شده است تا شما ارشدی های عزیز آینده از این تاپیک استفاده کنید و
امیدوارم تاپیک برای شما دوستان عزیز مفید واقع بشه. بریم سراغ اصل مطلب... در زمان کنکور ارشد ۹۲ که آقای مهدی صمیمی رتبه ۱۱
گرایش امنیت و شبکه در کنکور ارشد رشته IT شدن ایشون اومدن تجارب خودشون در زمینه های مختلف مربوط به کنکور ارشد رو در قالب
فایل های صوتی در اختیار کاربران سایت مانشت قرار دادند.بنده هم در آن زمان فایل ها رو از حالت صوتی به حالت متنی تبدیل کرده بودم
که تقدیم شما دوستان عزیز می کنم و امیدوارم برای شما مفید باشند .
فایل ها شامل موضوعاتی همچون نحوه برنامه ریزی , منابع مطالعاتی پیشنهادی, دلایل شرکت در آزمون های آزمایشی و عوامل مخرب در
رسیدن به موفقیت در کنکور ارشد هستند. این رو هم بگم که فایل ها کامل هستند و خیالتون هم از بابت کامل بودن فایل ها راحت باشه .
فایل ها رو هم در ادامه می تونید دریافت کنید .
پیشنهاد می کنم که این فایل ها رو از دست ندین علی الخصوص واسه اونایی که دنبال نحوه مطالعه و برنامه ریزی و زمینه های مختلف
دیگه کنکور هستن .
در پایان, از آقای صمیمی که اجازه منتشر شدن صحبت هاشون در قالب فایل های متنی رو به بنده دادند از ایشون بسیار تشکر می کنم و
همچنین از مدیریت سایت آقای دکتر تنهایی عزیز هم بابت اینکه اجازه ایجاد تاپیک رو دادند ممنونم .
*** اگه لینک فایل های پیوست کار نکردن می تونین از لینک های زیر واسه دانلود فایلها استفاده کنین.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
شاد و موفق باشید.
التماس دعا
یا علی