(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ)هانی الرضا نوشته شده توسط: برای قبول شدن تو کنکور نیازی نیست که آدم استثنایی باشه، نقش تلاش خیلی بیشتر از نبوغ فردیه. در مورد فلسفه کنکور قبول دارم، لزوما همه افرادی که قبول میشن اون افراد شایستهای که باید باشن نیستند. ولی نکته اینجاست که تو این کشور برای افرادیکه کیفیت ادامه تحصیل براشون مهمه، کنکور یکی از تنهاترین راههاست و سکوهای پرش خیلی محدودی هم برای ادامه این مسیر در مقاطع عالیتر (داخل یا خارج) وجود داره که مسیر اون هم در وهله اول عموما از مسیر همین کنکور میگذره، پس اگه کسی که یه روزی چنین هدفی داشت الان به این نتیجه برسه که نه نمیشه یا باید به کیفیت پایینتر رضایت بده یا باید کلا یه هدف دیگهای رو انتخاب و وارد یه زمینه دیگه بشه و من این مورد رو برای فردی که هدفش اصلیش مدرکگرایی نبوده، نمیتونم هضم کنم.
اما در مورد موضوع ناعدالتی من نمیتونم نظر خاصی بدم چون مثلا اون قضایای لو رفتن سوالات و... هنوز برای من قطعی نیست که مثلا من اون رو به عنوان مانعی در نظر بگیرم که ازش اطلاعی نداشتم اما در مورد سوالات شبکه و احتمالا باقی دروس با اینکه بیعدالتیه اما فاجعه هم نیست، چون اولا همه این سوالات در حیطه سرفصلهایی بوده که قبلا اعلام شده و دوما اینکه مگه سال پیش با همین شرایط و از همین مانشت از دانشگاه آزاد مشهد، غیرانتفاعی ایکس، علوم و فنون، دانشگاه ارومیه، گیلان و... که استادهای هیچ کدومشون طراح سوال ارشد نبودن شریفی نداشتیم؟ نمیگم بصورت کلی هیچ بیعدالتیای نیست، اتفاقا هست، بعضی از همین سهمیههای قانونی هم خودش به نوعی بیعدالتیه اما با این وجود اکثر رتبههای هر سال کنکور سراسری هیچ سهمیهای ندارند. من فکر نمیکنم که دیگه اوضاع انقدر هم تیره و تار باشه و بازنده و برنده از پیش مشخص و حتما فرصتهایی برای من و شما بوده و هست که بیایم استفاده کنیم و اون رو از دیگران بقاپیم! اون چیزی که برای خوشبختی خودمون بهش نیاز داریم یک آب باریکست و اون چیزی که برای گرفتاری و رنج خودمون بهش محتاجیم، یه دریاست!
خیلی شیک و تمیز میرم واسه سال بعد! )) این قضیه برای من اینطوریه که تا بهش نرسم آروم و قرار نمیگیرم. حالا من که در حد توان خودم تلاشم رو انجام دادم و امیدوارم نتیجه مورد نظر رو بگیرم اما اگه نشد، طمع و انگیزه بیشتری واسه رسیدن بهش پیدا میکنم و اینجوری نیست که از درس اشباع شده باشم و حتما خیلی چیزهای دیگهای هست که میتونم یاد بگیرم. همه انسانها تو این دنیا از یه حقی برخوردارن اما این حق رو کادوپیچ نمیکنن و دو دستی تقدیمش کنن به شما، اگه واسش تلاش نکنید از دست رفته! یه ثانیه هم رو هوا نمیمونه! خیلیها منتظر یه فرصت هستن که تصاحبش کنند.
حرفات خیلی خوبه خیلی قشنگه ولی فقط قشنگه و واقعیت نیست برای بچه های که میخوان شروع کنن و فقط نیاز به انگیزه دارن حرفای خوبیه ولی برای کسایی که مردد هستند و به راهتمایی درست نیاز دارن جالب نیست
به هر حال امیدوارم امسال شما موفق شین و به چیزی که براش تلاش کردین برسین و ما هم که دوستمون به دسترنجش رسیده خوشحال شیم
به هر حال من فکر کنم تا اونجایی که وظیفم بود از حقیقت ارشد it به بقیه گفتم و اگه تصمیم گرفتن با این شرایط برای ارشد بخونن بهتر کامنتهایی رو بخونن که زیباست و با انگیزه ولی واقعی نیست و مطمئنم خیلی ها که امروز با کامنتهام خوشحال نشدن وقتی بعد کنکور به خونه برگردن و یا کارنامشونو دیدن به یاد کامنتم بیفتند البته امیدوارم نیفتند و جز اون درصد قلیل ۳۰-۴۰ تا باشن
به نظرم یه سر به این آدرس بزنین. حتما حتما این پست رو بخونین حتی اگه حرفامو قبول ندارین
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نتیجه حرفهای زیبا که امید های خوب خوب ایجاد میکنه ولی غیر واقعی نتیجه عمل یکی که با امید های زیبا اولین سال بدون درس خوندن رتبه ۲۰۰ و خورده ای اورد ولی برای همون امیدهای زیبا شرکت نکرد و یک سال شبو روز درس خوند.
نتیجه اخلاقی با امید الکی و حرفای قشنگ و ..... یه سال زندگیتونو هدر ندین اگه میخواین هدر بدین درست تحقیق کنین بررسی کنین مثل خیلی ها احساسی یه سال زندگیتونو هدر ندید مخصوصا آقایون بابا کلا چند سال جونین مگه؟ ۲سال سربازی کم کم ۱سال کنکور ولی برای اونایی که اولین سالشونه قول میدم ۲سال میشه ۴ سال دقیقا ۴ سال از گل سالهی زندگی یه انسان دقیقا بین ۲۲ تا ۲۶ برای یه مدرک ؟ واقعا ارزش داره؟(یعنی سربازی کنکور و دانشگاه ۶ سال) شما این ۴ سال رو بزنین تو فیلد برنامه نویسی یا شبکه یا ...... برای اونایی که میگن کار نیست; اصلا آب حوض کشیدن بغد ۴سال (قبول شدن و مدرک گرفتن) میشدید استاده آب حوض کشی اگه سالی ۵ تومان کار کنین ۲۰ تومان از دسترنج خودتون دارین نه جیب بابا ولی اگه ارشد رو بگیرین بعد ۴ سال آس و پاس باید برین دنبال کار با یه مدرک که کسی محلش نمیزاره
حرفم دقیقا اینه که آقا فقط تحقیق کنین نه از من و حرفای دیگه از استادای کلاس کنکوریم نه
از اساتید برجسته و بچه های دانشگاهای خوب یا عقل خودتون احساسی تصمیم نگیرین به همین سادگی به همین خوشمزگی
هر کسی یک نابغه است..
اما اگر یک ماهی را از روی توانایی او برای بالا رفتن از درخت مورد قضاوت قرار دهید..
همه عمر خود را با این باور زندگی خواهد کرد که یک کند ذهن است..