(۱۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ)f.b نوشته شده توسط: در قسمت شرح و توضیح مسئله پژوهشی ، نمی دونم عنوان اصلی که قراره روش کار کنم را چقدر باید توضیح بدم یعنی راه حل ها و و مراحل رمز کردن تصویر با این روش رو کامل توضیح بدم ؟ مشکل اینجاس برای این قسمت اگر بخوام روش رو توضیح بدم اگر بخوام از روش های قبلی شرو کنم و ایراد اونها رو بگم تا به عنوان اصلی برسم و اون رو توضیح بدم ،اینکه مربوط میشه به قسمت پیشینه؟؟؟؟؟
یا اینکه همون اون برم سراغ روش خودم و اون رو توضیح بدم؟؟؟
یه پروپوزال خوب چندتا مولفه داره:
اول عنوان: نه خیلی کلی باشه که کسی نفهمه قراره چه کار کنید و نه خیلی جزئی که دستتون رو بعدا ببنده؛
توضیح مسئله: یکم از مسئله ای که قراره حلش کنید بگید؛ از کجا شروع میشه، چه شاخ و برگهایی داره، چرا مسئله مهمیه و کجاها بدرد میخوره و هدف کلی از حل اون چیه؛ بعد یکم توضیح بدید که مسئله شما چه چالشهایی داره و چرا تبدیل شده به یه مسئله؛
کارهای قبلی: در اینجا باید اشاره مختصری کنید به کارهای بقیه؛ کارهای مهمی که انجام شده کار چه کسایی در چه سالهایی بوده و ایده کلی (نه جزئی) هر کدوم چی بوده؛ اگه تعداد کارهای قبلی یکم زیاده لازمه کارهای قبلی رو ابتدا یه دسته بندی کنید و به جای اینکه بگید فلانی فلان کارو کرده، میتونید اینطور بگید: "دسته اول رویکردهای مبتنی بر فلان اند که کارهای ۱ و ۲ و ... از آن جمله اند."
و در ادامه: "در این روش ها از ..." ...
و در ادامه: "نقطه قوت این روش ها در استفاده از ..."
و در آخر: "مهمترین چالش این دسته روش ها ..."
و بعد برید سراغ دسته روشهای دوم و سوم و ...
بعد از این بخش، باید یه پاراگراف خیلی خوب بیارید که نقطه شروع پروپوزال شما میشه؛ یه چیزی مثل این: "در همه روشهای فوق فرض بر وجود ... حال آنکه چنین فرضی در عمل دور از واقعیت است"،
یا:
"تاخیر بالا و دقت پایین در موجهه با ..." نقطه ضعف مشترک همه دسته رویکردهای فوق است؛
و بعد این نکته رو ربطش بدید به ایده و پروپوزال خودتون که: در این پژوهش ما استفاده از روش فلان رو پیشنهاد داده ایم که به دلیل برخورداری از ویژگی ۱ و ۲ میتواند میزان تاخیر و دقت نهایی را بهبود بدهد یا ...؛
و برای اطمینان دادن به گروه یه پاراگراف هم از چگونگی انجام کار بگید و آخرش هم میتونید بگید که قراره کارتون رو با کارهای ۱ و ۲ و ... مقایسه کنید و تمام؛
استفاده از مراجع معتبر و جدید هم چیزیه که اساتید روش زوم میکنن؛