(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ق.ظ)Asal69 نوشته شده توسط: بهتر شما فکر خانواده ی خودت باشی و سعی کنی ۴ سال به خانوادت تحمیل نشی....
به نظرم کسی که امکان ۴ سال پشت کنکور موندن رو نداشته باشه!!!!!!!!!! خوب نمی مونه. میره سر کار.
بعدش هم صلاحیت شما در حدی نیست که برای دوستمون تعیین تکلیف کردی و ایشون رو ردی خطاب کردی.
بهتره در تاپیکی که برای بچه های ۹۳ زده شده و پر از انرژیه این حرفا گفته نشه که از هدفمون دور نشیم.
به نظرم شما هم نظرات کارشناسانتونو در پیام خصوصی به مدیر مربوطه انتقال بدید و به جای اینکه نگران استعداد داشتن یا نداشتن مانشتی ها باشین برای رسیدن به هدف خودتون تلاش کنید.
.
.
.
صحبت شما چه ارتباطی به گفته های من داشت؟
من متولد ۷۱ هستم و تازه درسم تموم شده.
اما شمایی که ۶۹ هستی
۲ ساله داری رد می شید و من شما رو دیدم تلاشمو چند برابر می کنم که مثل شما نشم.
این یک مشکل شخصیتیه که افراد نمی رند پی کار و به زور و دروغ خودشون رو به کنکور خوانی می زنند و جز این هم نیست.
اینکه شما نمی رید سر کار و خانواده رو فریب می دید که امسال قبول میشید چه ربطی به من داره؟
عرض بنده این است که بهتره که اینجا از افراد بی استعداد خالی بشه... همین.
یعنی کمکشون کنیم که خودشون انصراف بدن تا اینکه بیهوده امیدوارشون کنیم.
من با جناب جهانی صحبت کردم در باب این موضوع و ایشون هم تایید کردند و ما منتظر شما نیستیم که بیاید و یادآوری کنید وظیفه ما رو.
اینکه انسان اشرف مخلوقاته دلیل نمیشه که دیگه برتری هوشی وجود نداشته باشه! همیشه برتری بین انسان ها وجود داره که یکی میشه
بی استعداد و خنگ که هر سال رد میشه. یکی میشه
رتبه اول.
من اگه بخوام اصلا حرفی نمی زنم و کارای خودم رو می کنم... اما الان فرصت دیدم که واقعیت رو بیان کنم.
حتی برای شمایی که ۲ ساله
رد شدید!
شما اذعان کردید نیست کسی که ۴ سال پشت کنکور بمونه.
بنده با قاطعیت عرض می کنم که شما یکی از اونهایی که ۴ سال بیشتر هم رد خواهد شد.